kicia_kocia
Zaangażowana w BB
Po takim tekście wcale się nie dziwię, że nie wiesz jak można zajść w ciążęJesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po takim tekście wcale się nie dziwię, że nie wiesz jak można zajść w ciążęJesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbaty
dobry tekst umiesz w riposty ale niestety nie we współżycieJesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbaty
Słyszy to pani ? ......... Nikt nie pytał , nikt nie kazal pani czytać , nikt nie kazał odpisywaćnie pije herbaty. Dobranoc
Nie mam tendencji bycia wredna, ale kobieta będąca gotowa na rozpoczęcie życie seksualnego powinna znać takie podstawy.. przykre, że potem tylko słychać „Boże jestem w ciazy, jak to możliwe” i „czy mogę zająć w ciąże z palca” przykre bardzo. Mamy XXI wiek.
olka weź idź się dziećmi zajmijŻycząc źle kobiecie w ciąży to zło do Ciebie wraca, także nie polecam xD
olka weź idź się dziećmi zajmij
oho! Zaczyna sie...olka weź idź się dziećmi zajmij
oho! Zaczyna sie...
racja ktoś chciał nacisnąć na odcisk ale mu się NIE UDALO!!!Ale trochę skucha bo:
1. Dzieci mają ojca
2. O 22 nie wyobrażam sobie by dzieci nie spały
3. Jakbym powiedziała mojemu nastolatkowi, że przyszłam się nim zajmować to by mnie spytał czy chora jestem i żebym przypału przy kolegach nie robiła
xD
Czym tu chomik zawiniłJesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbaty