reklama
olka11135
Fanka BB :)
ale skoro piszę na tym forum to proszę poprostu o naprostowanie jednej sprawy nie jestem głupia i umiem z internetu korzystać ale na róźnych stronach piszą róźne rzeczy„mądre kobiety odpowiedzą” - nie chce nic mówić, ale pannaadrianna jest w pełni mądra i swiadoma i odpowiedziała BARDZO mądrze
A każda kolejna napisze ci, zrób test, to rozwikła twoja zagadkę.
Nie rozumiem w czym macie panie problem jestem poprostu nie doświadczona a wy od razu jesteście takie nie miłe podobno kto pytanie nie błądź : )Nie wiem czy to nie za trudne. Ja polecam to xD
Agnes4312
Moderator
To pytaj przed faktem, bo ty już zbłądziłaśNie rozumiem w czym macie panie problem jestem poprostu nie doświadczona a wy od razu jesteście takie nie miłe podobno kto pytanie nie błądź : )
MartaMarkry
będziesz miała bliźniaki. Mam nadzieje, ze ta wiadomość jest wystarczająca.ale skoro piszę na tym forum to proszę poprostu o naprostowanie jednej sprawy nie jestem głupia i umiem z internetu korzystać ale na róźnych stronach piszą róźne rzeczy
Jezu. Piszą różne rzeczy, ale w czym masz problem zrobić sobie test i samej się przekonać ze to nie ciąża?
jak nie jesteś doświadczona to po co brać się za coś, o czym się nie ma pojęcia? pierw proponuje lekcje z biologi mniej więcej. Kiedy ciało A połączy się z ciałem B i ciało B wyda i pozostawi swoje nasienie w okresie około owulacji ciała A w BEZPOŚREDNIO POCHWIE to wówczas ciało A może zajasc w ciąże. Palec nie ma skłonności zapładniających. Łatwiej nie potrafię.Nie rozumiem w czym macie panie problem jestem poprostu nie doświadczona a wy od razu jesteście takie nie miłe podobno kto pytanie nie błądź : )
Sun flower35
Pokaż mi rzetelne źródło, gdzie lekarz pisze, że ciąża z palca jest możliwa.ale skoro piszę na tym forum to proszę poprostu o naprostowanie jednej sprawy nie jestem głupia i umiem z internetu korzystać ale na róźnych stronach piszą róźne rzeczy
Upsss korzystanie z internetu - chyba robisz to źle
MartaMarkry
Kurde… zaczęłam się zastanawiać, czy wiesz co to owulacja… jednak ta lekcja mogła być za trudna..
Jesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbatyKurde… zaczęłam się zastanawiać, czy wiesz co to owulacja… jednak ta lekcja mogła być za trudna..
reklama
MartaMarkry
nie pije herbaty. DobranocJesteście panie wredne nie pozdrawiam i oby wam chomik wpadł do herbaty
Nie mam tendencji bycia wredna, ale kobieta będąca gotowa na rozpoczęcie życie seksualnego powinna znać takie podstawy.. przykre, że potem tylko słychać „Boże jestem w ciazy, jak to możliwe” i „czy mogę zająć w ciąże z palca” przykre bardzo. Mamy XXI wiek.