reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy mam prawo do nowego życia po rozstaniu?

Pamietajcie nie ten co splodzil tylko ten co wychowa ;) jak jest ta wiez miedzy ojcem a dzieckiem super ale jak nie ma tej wiezi to co? Kazdy ma prawo do szczescia a jak dziecko widzi szczesliwa mame przy boku ojczyma to i te dziecko jest szczesliwe a najwazniejsze jest w tym ze wszyscy sie akceptuja ;) a co do tego ze przy klotni wykrzyczy te slowa tez sie z tym nie zgodze dziecko pozniej dorasta wie co jest piec wie kto byl przy nim fak faktem przychodzi okres buntu nastolatka ale dziecko wtedy i do matki moze powiedziec ze nie ma prawa tego czy tamtego bo jest np dorosle ale moze a nie musi ;) powodzenia ;)

reklama
Moja bliska koleżanka rozstała się dwa lata temu z facetem, mają małe dziecko. Teraz zaczęła się spotykać z kimś nowym, poznała go przez portal randkowy, miałam okazję go poznać i wydaje się rozsądny i "poukładany". Każdy ma prawo do szczęścia :)

Właśnie dziewczyny nie układa mi się w życiu...boję się że pozbawie moje 5 miesięczne dziecko ojca...że bedzie5 kiedyś miał do mnie o to pretensje. Do naszego związku wdarła się obojętność. Ja jemu jestem obojętna nie interesuje go ja nie mówi mi nic miłego nie przytuli a nasz seks jest jedynie zaapokojeniem żądzy. Źle mi w tym związku juz nie mam siły. Boje się ze nie ułoże juz sobie życia i zostane sama z dzieckiem...

reklama
Do góry