Pamietajcie nie ten co splodzil tylko ten co wychowa jak jest ta wiez miedzy ojcem a dzieckiem super ale jak nie ma tej wiezi to co? Kazdy ma prawo do szczescia a jak dziecko widzi szczesliwa mame przy boku ojczyma to i te dziecko jest szczesliwe a najwazniejsze jest w tym ze wszyscy sie akceptuja a co do tego ze przy klotni wykrzyczy te slowa tez sie z tym nie zgodze dziecko pozniej dorasta wie co jest piec wie kto byl przy nim fak faktem przychodzi okres buntu nastolatka ale dziecko wtedy i do matki moze powiedziec ze nie ma prawa tego czy tamtego bo jest np dorosle ale moze a nie musi powodzenia
reklama
basia_paw
Fanka BB :)
Moja bliska koleżanka rozstała się dwa lata temu z facetem, mają małe dziecko. Teraz zaczęła się spotykać z kimś nowym, poznała go przez portal randkowy, miałam okazję go poznać i wydaje się rozsądny i "poukładany". Każdy ma prawo do szczęścia
natalinaa
Fanka BB :)
Właśnie dziewczyny nie układa mi się w życiu...boję się że pozbawie moje 5 miesięczne dziecko ojca...że bedzie5 kiedyś miał do mnie o to pretensje. Do naszego związku wdarła się obojętność. Ja jemu jestem obojętna nie interesuje go ja nie mówi mi nic miłego nie przytuli a nasz seks jest jedynie zaapokojeniem żądzy. Źle mi w tym związku juz nie mam siły. Boje się ze nie ułoże juz sobie życia i zostane sama z dzieckiem...
reklama
Najważniejsze to być szczęśliwym z samym z sobą. Dzieci wyczuwają wszelkie negatywne emocje między rodzicami. Lepiej mu tego oszczędzić i dać szczęście oddzielnie. Link do: Aparthotel Platinum Szczecin - apartamenty Szczecin | [url=http://www.cemot.pl]serwis samochodowy szczecin - cemot[/URL]
Ostatnia edycja:
Podziel się: