reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Enka gratulacje:)

a ja z Maya w ciazy nie mialam problemow z cera a jadlam kielbache i miecho jak nie wiem:)no i wymiotowalam w kazdej jednej ciazy strasznie....
a teraz....wlasciwie nie mam zadnych objawow,nie wymiotowalam ani razu,piersi troszenke wrazliwsze ,ale nie za specjalnie...jestem moze czesciej glodna...i jak mnie zacznie ssac to cokolwiek musze zjesc,bo inaczej mi niedobrze:eek:generalnie jakis tam specjalnych zachcianek nie mam....smakuja mi owoce,frytki(!) kielbaski na cieplo z mikrofali,ale juz jajka nie bardzo......ogolnie nabial na nie....
aaaaa i takim najwiekszym objawem ciazy to bezsennosc u mnie:baffled: z Maya tez tak mialam.....masakra....
pozdrawiam

Witajcie
Czy można dołączyć do waszego grona?

Jestem mamą czteroletniego synka i już za kilka miesięcy a dokładnie na wiosnę planujemy z mężem powiększyć rodzinkę.
Mąż jest mocno zdecydowany i czeka niecierpliwie.
Ja także jestem podekscytowana lecz chyba jak każdy głowę mam pełną różnych myśli.

Pozdrawiam was serdecznie:)

Witajcie
Czy można dołączyć do waszego grona?

Jestem mamą czteroletniego synka i już za kilka miesięcy a dokładnie na wiosnę planujemy z mężem powiększyć rodzinkę.
Mąż jest mocno zdecydowany i czeka niecierpliwie.
Ja także jestem podekscytowana lecz chyba jak każdy głowę mam pełną różnych myśli.

Pozdrawiam was serdecznie:)

Witaj Agnieszko:) w takim razie czekamy na maleństwo...

Aga irlandia...a może u ciebie w końcu jakiś facecik bedzie???maż pewnie by sie ucieszył,cooo??? Mój mowi ,ze u nas dwóch facetów bedzie i tak sie o to kłócimy dla jaj:)...ja myśle ,ze parka jednak,ale co bedzie to bedzie.
Kurcze a z tą bezsennościa,to u mnie może nie az tak ekstremalnie,ale tez co gorzej w tej ciazy spie i to od początku. Ale ja jednak to zwalam na te moje galopujace myśli co i jak zrobić na przyjscie bliźniaków...
No i mam jak ty,właściwie brak zachcianek,zjem w zasadzie wszystko,tzn jednego dnia mam ochote na miecho,innego na owoce czy sałatki warzywne..taki miks totalny.

Przywitam się szybciutko, bo zbieram sie do pracy. Ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności... Otóż...

Pragnę podziękować wszystkim dziewczyną, które trzymały za mnie kciuki. We wrześniu stanę się szczęśliwą mamuśką poraz drugi :-)
Jestem przeszczęśliwa!!

reklama
Do góry