reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
REKSIO!!!GRATULUJE!!!!!spokojnej ciązy!!!!
Ale juz jest tu troche ciężarówek;-)
Ale juz jest tu troche ciężarówek;-)
megaczka
Reksio gratki!!!!!!!!!!!!!!!! super
basia1807
mama trzech skarbów
gratki Reksio
pozniej postaram sie wpasc i opisac porod
chyba tu moge?
pozniej postaram sie wpasc i opisac porod
chyba tu moge?
andariel
mama super dwójki :]
a jednak, reksio, udalo się mimo rzadkich "kontaktów", hehe gratuluję i oby wszystko było jak najlepiej z ciążą! super wiadomość!!!
Basiu oczywiście, że tu opisz!!! lecę zajrzeć na główny, może tam doczytam co, jak i kiedy
acha, 27 XII dostałam kuksańca od brzuchowego zasrańca, hihi czyli w 17dt.1d. ciąży, kilka dni później niż przy Nince
Basiu oczywiście, że tu opisz!!! lecę zajrzeć na główny, może tam doczytam co, jak i kiedy
acha, 27 XII dostałam kuksańca od brzuchowego zasrańca, hihi czyli w 17dt.1d. ciąży, kilka dni później niż przy Nince
MALINKA2109
Andariel to super!!Teraz już Twój lokator będzie częściej pukać do Ciebie
Mewa29
mama Adama
Andariel- super ze Maleństwo juz puka do mamusi,ach rozczuliłam sie
Basia -i ja czekam na relacje z porodu
Basia -i ja czekam na relacje z porodu
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
hej
malo pisania
O godzinie 15:00 zeszlam na porodowke
dostalam najpierw antybiotyk...a po godzinie podlaczyli mnie do Oxy bo zero skurczymowili, ze to tylko proba godzinna i maja 72 godziny na to by rozruszac akcjeo 16:30 zaczelam miec lekkie skorcze, po pol godziny bylo 4 cm rozwarcia,po 15 min 7 centymetrowpo 20 monutach pelne rozwarcie i skurcze parte
a po 10 minutach parcia mala byla juz na swiecie
czyli ekspresnie nacinali mniewiec czulam sie jak po gorszym okresie
takiego porodu zycze kazdej....
malo pisania
O godzinie 15:00 zeszlam na porodowke
dostalam najpierw antybiotyk...a po godzinie podlaczyli mnie do Oxy bo zero skurczymowili, ze to tylko proba godzinna i maja 72 godziny na to by rozruszac akcjeo 16:30 zaczelam miec lekkie skorcze, po pol godziny bylo 4 cm rozwarcia,po 15 min 7 centymetrowpo 20 monutach pelne rozwarcie i skurcze parte
a po 10 minutach parcia mala byla juz na swiecie
czyli ekspresnie nacinali mniewiec czulam sie jak po gorszym okresie
takiego porodu zycze kazdej....
Podziel się: