reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

alex - da sie to kontrolowac :tak: bedzie dobrze :tak:
ja mialam bialko w moczu przez pol ciazy, puchlam ale nie bylo to zatrucie ciazowe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
eeeeee no dziewczynki ja nie narzekam:) jakos nic mi nie wjest a jak trza to opieka jest nie mozna powiedziec:)
i prawda jest ,ze ja bardziej spokojnie podchodze do wszystkiego:) jakos mnie to zbyt nie przeszkadza.....no i gdybym bardzo chciala to moglabym skorzystac z uslug polskiego ginekologa oczywiscie......ale nie korzystam:) poczekam spokojnie do swojej wizyty i zdam Wam reklacje

Ja na kolejną wizytę idę 10 maja.W międzyczasie miałam usg robione przez kardiologa - posprawdzała serduszko malucha. I całe szczęście wszystko w porządku.
Rany to już 27 tydzień a ja nic nie myślę o przygotowaniach typu łóżeczko, wózek, ciuszki i takie tam. Chyba pora się za to zabrać:-D

Noooo juz czas eneczko:), zdecydowanie:):).
Najważniejsze,ze serducho Bąbla zdrowe i sprawne:)
Czyli teraz zostały ci juz same przyjemnosci,czyli wyprawka:):). Jak Bąbel zdrowy to az sie chce,nie? Ja tak mam ,ze zawsze po wizytach robiłam najwieksze zakupy,chyba z tej euforii,ze jest wszystko dobrze:):).
Powodzenia.
Ciekawe,ktora z nas sie szybciej rozpakuje:):):). TY niby jestes pierwsza na liscie,ale u mnie bliźniaki i wiadomo to tez troche inaczej wtedy jest....No baardzo jestem ciekawa. Bynajmniej to nie wyścigi,tak tylko sobie pomyslałam...:)

my też nie mieliśmy za dużo pieniędzy, kiedy był tylko Mateuszek, ale tak bardzo chcieliśmy mieć drugie, że no, stało się :) i jest z nmi Olcia :) teraz też nie jest łatwo, ale najwazniejsze, że wszyscy razem jestesmy przecześliwi ;)

oj laski.... wy sobie zrobcie konkurs ktora ostatnia a nie ktora pierwsza :tak:
ja osobiscie nagrode ufunduje tej ktora dluzej wytrzyma :tak:

hej

ja wczoraj mialam wizyte ,ale bez rewelacji,siuski sprawdzili ,krew pobrali.brzuchol pomacali,serduszka doplerem posluchalam i tyle....nastepna wizyta za 6 tygodni.....za 3 tyg do lekarza prowadzacego rodzinnego znaczy sie...mam nadzieje,ze nastepnym razem usg mi zrobia,bo cos mi sie zdaje ze chyba ten dzieciaczek to jakas niespodzianka bedzie hehehehe i do samego porodu sie wczesniej nie dowiemy kto tam siedzi:-D

aaaa i dostalam plan porodu:tak:wiec wypelnie i do porodu dam i tam bedzie zawarte wszystko,co chce czyli czy chce znieczulenie i jakie czy maz chce przeciac pepowine i tym podobne:)

reklama
Do góry