reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Oleńko,przykro mi. Jednocześnie trzymam kciuki za kolejne staranka:)

Alex,to ześ mi kobito dała do myslenia. Lilia,ma nawet dwa L,wiec warunek spełniony,a imie śliczne:)

Chogata,właśnie też mi sie tak skojarzyło z M jak miłosc,jak J.zaproponował Madzie. Ale ja bym na nią Lenka nie mówiła....Dla mnie to dwa rożne imiona jednak,choc Lena pochodzi od dwoch imion Heleny i właśnie Magdaleny,ale od 15wieku funkcjonuje juz niezależnie,wiec jednak dla mnie to inne imie i juz:)!:):)

reklama
Bialko w moczu +2 i takie lekkie klujace bole w plecach, boku i brzuchu, raczej po prawej stronie. Mam nadzieje, ze to tylko infekcja nerek, mialam juz w poprzedniej ciazy dwa razy.

Wlasnie nie, to mnie pociesza. Cisnienie idealne, opuchlizna leciutka, taka jak zazwyczaj, wiec jestem dobrej mysli. Niepokoje sie troche ale podobno wczesnie wykryte mozna wyleczyc. No i mam nadzieje, ze to nery albo nic.
A sa moze jakies wiesci od Andariel i Adasia Leosia?

Alex trzymaj się - pij sobie żurawinkę albo weź witaminę C. jak będzie bolało, to nie wiem, czy mają u Was urosept albo ostatecznie nospa. jak nie jakoś z Polski będziemy pomagać. ja mam wodonercze wrodzone, w ciąży wykryto u mnie 2cm kamienia w przewodzie moczowym, który potem urodziłam. ale o 7mc ciąży bolało że hoho... trzymaj się matka!

reklama
Tez mam taka nadzieje :-) Witamine C podkradlam kuffniaszowi, takie kropelki z Polski Juvit C. Urosept mozliwe, ze jest w polskich sklepach a poza tym pewnie dadza mi jakies prochy jesli cos nie gra.

Do góry