reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Reksio! GRATKI ale pilnuj sie! zadnych wczesniakow wiecej nie chcemy!
czekamy do terminu i basta!
jedynie natt ze wzgledu na swoa brzuszkowa parke ma zielone swiatlo o 2 tygodnie wczesniej :tak:
reszta naszych ciezarowek - butapren miedzy nogi i CZEKAC!!!!

reklama
Reksio oby tak dalej!!! gratuluje synka:-)

Rubi jakby co to z budowy wezme cement i wszystkim ciężarnych zakleimy co nie co:-D

Buenos dias :-)
Zagladam z samego rana czy Andarielka sie odezwala ale nie, pewno jeszcze jest w szpitalu :confused:

Unas tez niz atmosferyczny nastal i zniknal zar tropikow. W normalnych okolicznosciach by mnie to rozwscieczylo ale, ze w stanie blogoslawionym jestem to sie ciesze :-D

Alex,z tego co rozmawiam z Andariel,to nie prędko tu będzie,z uwagi na brak czasu. Jak wyjdzie ze szpitala to z kolei do Juniora bedzie jeździła do Dziekanowa Leśnego a to kawałek od nich,także musimy sie uzbrić w cierpliwość. Ja oczywiście bedę z nią w stałym kontakcie i bedę dawała Wam znac co u nich:).

Reksio,ogromniaste gratulacje:).

Rubi,dzięki ci łaskawa pani,ze mnie wyrózniłaś i moge ciutek wczesniej sie rozpakować:):). Moj brzuch juz jak w 9 miesiącu a co dopiero w sierpniu bedzie sie działo... termin mam na 5.08 take rozumiem ,że po 20 lipca juz moge rodzić;-). Tak tez planuje:):):). Ale musze wytrzymac nawet do 23 lipca bo chce zeby wszystkie dzieci ten sam znak zodiaku miały-lwiątka moje:). Także mam dodatkową motywacje;).

A ja tam bym takim zarem tropików nie pogardziła. nawet teraz!!:):)uwielbiam!!!

Enka,a u ciebie dobrze,ze te bakterie wreszcie poszły precz! a obciązenie glukozą fakt jest obrzydliwe...ja musiała az 75g tego syfu rozpuścic i wypic.fuuuuuj. Ale powiem ci ze rada mojego gina zeby cytrynke dodac nawet ciut pomogła:). Daj znac jak ci wyszlo. Ja dziesiaj odbieram wyniki ,ale nie wiem czy przez ten deszcz bedzie mi sie chciało z domu wychodzić....zobacze.wizyte mam 6maja wiec mam czas:):)

Alex,a miedzy naszymi dzieciaczkami w brzuszkach równy tydzień róznicy:),dopiero zauważyłam:)

Ostatnia edycja:
natt - jak juz sie na jedna promocje zalapalas (ze 2 lokatorow w jednym brzuchu) to kolejne sa juz formalnoscia ;-)

pozdrow andariel &co ;-) :-*

Natt z ta roznica tygodniowa brzuchow jest tak, ze ten suwak pokazuje termin z @ a usg twierdzi, ze nasze brzuchole sa w takim samym wieku :-D Ciekawe jak Megaczka, bo ma termin tak jak moj z @, czyli na 12 sierpnia, zapomnialam sie tylko jej zapytac czy to oficjalna data i czy sie jej pokrywaja.
Ja uwazam, ze moj wlasciwy jest na 12 a w ksiazce ciazowej wpisali mi, ze na 7 tak jak usg pokazuje......
A Reksio jaka date przewidujesz? Ciekawe, ktora z nas nastepna?

Prosze Andariel mocno usciskac i ucalowac oraz dla Jaculki/Adaska big cmok przez szybke od Pimpiego i ciotki Olki :-)

U nas prawie same Lewki: ja, Pimpi oraz dzidzius , tatus tylko wyobcowany Strzelec :-D

Reksio gratulacje chlopaczka bedzie parka fajnie :-))))
No ciekawe ktora nastepna pewno szybko to nie nastapi (oby ) ale poczekamy cierpliwie my e -ciotki.

A Ciebie Natt to podwojnie podziwiam nie dosć ,ze z dwojeczka w brzuchu smigasz to jeszcze z maly dzieckiem przy boku i jeszcze pies sie paleta .Skąd masz tyle sily no jak słysze to wymiękam.

Hehe, Chogatko, wiesz jak to sie mówi jak MUS TO MUS:). My baby to silne jesteśmy i chyba niewiele rzeczy jest w stanie nas złamać...Nie jest łatwo,ale co zrobić, w końcu kiedyś bedzie lepiej,nie?:):)tego sie trzymam:):):):):). A psa mam tak bezproblemowego,jest tak kochana ta moje Megi,ze móie Wam. Myk myk idzie na spacer,5 min i jestesmy w domu. robi co trzeba i powrót. Pewnie gdyby to był jakiś duuuzy piesio,to by sie tak nie dało,ale,ze to taka maskotka jest to wiele jej nie trzeba,a za piłką teraz to w domu biega i już. Także poswiecamy sie WSZYSCY w domu,bez wyjątków:):).

A u nas dzieci mam nadieje wszystkie lewki będą, J. to byk a ja czarna owca Wodnik. Oni wiosenno-letni a ja zimowa....buuuu...Ale chociaż uro mam w Walentynki tak na pocieszenie chyba:):)

reklama
No bo ja w całej rodzinei jedyna zimowa jestem. Nawet w domu rodzinnym!! Mama,tata,siostra byki,a ja wodnik,dziedkowie tez jakies takie lwy czy cos,a ja WODNIK. Ale luuubie swój znaczek;-). Wodniki są faaaajne-alez ja nieskromna:zawstydzona/y:,ale sama mozesz potwierdzić:)

Do góry