reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

Myśmy przez zimne kalkulacje czekali aż 7 lat na drugie dziecko. I mimo, ze taka różnica jest niezła bo Ola jest już samodzielna i dużo pomoże to za chwile będzie problem taki, ze Tocha mały glut będzie za Ola wszędzie łazić. A poza tym ciotki są skazane na wspólny pokój wiec mogą się konflikty zrodzić.

W każdym razie kochane uważam ze nie ma co przeliczać. dzieci moim zdaniem powinny mieć rodzeństwo a jak jesteśmy w stanie wyżywić 3 osoby to cztery tez damy rade :)

Ciotki do dzieła :) i nie patrzcie na pieniądze :)

reklama
u nas pekla gumka... ale i tak sie bardzo cieszymy:-D
ja nie patrze na fisanse bo itak damy rade... skromnie ale damy:-D:-D:-D
Oli bedzie miala towarzystwo bo z Syla sie nie potrafia dogaac i bawic:sorry2::sorry2::sorry2:
ale bardzo sie cisze i wazne zeby zdrowe bylo:-D:-D:-D
u mnie sie wszyscy ciesza:-D:-D:-D
takze zycze szczescia w probach... oby byly owocne:-D:-D:-D

I to jest najlepsza rekomendacja, że warto mieć kolejnego dzidziusia:-)
jakbym nie musiała tego woreczka usuwać to bym się pewnie zdecydowała na staranka:-) choć narazie i tak nie ma z kim:-D

basia1807 Twój post jest taki zachęcający do starań :tak:;-)

A jak Ty się czujesz teraz w ciąży??
Bo tak patrzę że to już połowa za Tobą??
Wiadomo już jaka płeć??
Dużo zdrówka :-)

Oj, to może chłopaczysko tym razem?

Tak czytam o przeszczepach mózgu dla facetów i myślę, że mojemu też przydałoby się zmienić...hmmm...

My jeszcze się wstrzymujemy przez to poronienie, bo mogę mieć zrosty i dlatego silnie krwawię, mam bóle i nic się tam generalnie kupy nie trzyma. 15 września wizyta u gina, leki i cytologia, usg i zobaczymy... Może doktorek coś pomoże nam...

jakbym nie musiała tego woreczka usuwać to bym się pewnie zdecydowała na staranka:-) choć narazie i tak nie ma z kim:-D

tak, tak...popieram...jak starania o dziecko to dopiero PO SLUBIE ;-) :-)

My jeszcze się wstrzymujemy przez to poronienie, bo mogę mieć zrosty i dlatego silnie krwawię, mam bóle i nic się tam generalnie kupy nie trzyma. 15 września wizyta u gina, leki i cytologia, usg i zobaczymy... Może doktorek coś pomoże nam...

tu protestuje w imieniu Twojego męża! a co bedzie cudze dzieckow wychowywal??? doktorek to do podgladania a nie do pomocy przy robieniu :-) :-D :p

rubi - moherowa czapka z daszkiem :p

reklama
Ja się urlopuje, a tu temacik jak dla mnie wymarzony, bo my właśnie... chcemy zacząć staranka. Jak doczytam cały wątek napisze coś więcej :-)

Do góry