Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli test z krwi wychodzi Ci pozytywny a z moczu negatywny to znaczy, że beta jest jeszcze na tyle mała, że testy ciążowe z moczu nie są jeszcze w stanie jej wychwycić. Na te testy z krwi wiele dziewczyn narzeka, że są wadliwe, najlepiej będzie jak pójdziesz na betę tak jak mówisz.Dziewczyny. Test ciazowy z krwi babycheck wyszedł pozytywnie. Testy z moczu mam negatywne. Byłem u ginekolog mówi że nie wyklucza ciazy tylko może być za wcześnie. Co robić jak myślicie? Jutro idę na betę do laboratorium
Drugi tydzień czego?Z naszych wyliczeń to powinien być jakiś drugi tydzień. Jestem mocno zestresowana bo przeszłam też przez samoporonienie.
Na moje oko to moze byc jakiś no 1 czy drugi tydzień ciazy. Sama nie wiem. Stres mnie zżera mogę się mylić.Drugi tydzień czego?
A byłem pewna że są dobre,ale jutro wszystko się wyjaśni. Zastanawiam się dlaczego wychodzę np pozytywnie kiefy ciazy nie maJeśli test z krwi wychodzi Ci pozytywny a z moczu negatywny to znaczy, że beta jest jeszcze na tyle mała, że testy ciążowe z moczu nie są jeszcze w stanie jej wychwycić. Na te testy z krwi wiele dziewczyn narzeka, że są wadliwe, najlepiej będzie jak pójdziesz na betę tak jak mówisz.