reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jestem w ciazy?

Hej. Mam problem. Dwie ostatnie miesiączki miałam 1-5.08 i 4-8.09. Od 28.09 do 2.10 mialam lekkie krwawienie. Czy to moze być ciąża? Dodam że teoretycznie miesiączke powinnam dostac jutro.
20181004_230401-1.jpg

Załączniki

• 20181004_230401-1.jpg
    20181004_230401-1.jpg
    875,5 KB · Wyświetleń: 2 591
reklama
Jakis tam cien cienia jest.. ale z reguly jak ma sie problem to idzie sie do ginekologa, a nie pisze na forum. :) i czyta sie instrukcje testu. Dwie kreski ciaza, jedna kreska brak. ;)

dziewczyna wyraźnie napisała że miesiączkę ma mieć jutro. więc doskonale wiemy że nic jej nie da wizyta u lekarza wcześniej niż 1,5 tygodnia. jedyne co jej lekarz może zlecić na tym etapie to beta hcg, a w tym wypadku chyba lepiej poradzić dziewczynie aby nie czekać na wizytę i samemu sobie takie badanie zasponsorowac i rozwiać wątpliwości a nie się niecierpliwic ;)
od tego jest to forum żeby między innymi się kogoś poradzić i wymieniać doświadczeniami i subiektywnymi opiniami. każdy wątek w stylu kwietniowki, majówki, czerwcowki, zazwyczaj zakładany jest jeszcze przed tym zanim laski mają owulacji, by się wspierać, a potem zaczyna się okres testowania. nic nadzwyczajnego że ktoś chce poznać czyjąś opinię. wejdź dla przykładu na czerwcówki 2019, tam dziewczyny są na etapie testów.

reklama
Ale Ty jesteś bardzo bardzo mądra widzę...aż nad to. Po to jest forum żeby zadać pytanie, zadanie pytania nie wyklucza wizyty u lekarza. I to mądrzy się ta co sama tysiąc chorób sobie wmawia i 100 wątków w związku z tym zakłada a nawet kont...hipokryzja
Założyłam nowe konto, bo do tamtego zapomnialam hasla. ;) dziwne co? :) owszem moge sie madrzyc, bo jest wolnosc slowa, a jak tobie cos nie pasuje to nie moja sprawa. Buzka

dziewczyna wyraźnie napisała że miesiączkę ma mieć jutro. więc doskonale wiemy że nic jej nie da wizyta u lekarza wcześniej niż 1,5 tygodnia. jedyne co jej lekarz może zlecić na tym etapie to beta hcg, a w tym wypadku chyba lepiej poradzić dziewczynie aby nie czekać na wizytę i samemu sobie takie badanie zasponsorowac i rozwiać wątpliwości a nie się niecierpliwic ;)
od tego jest to forum żeby między innymi się kogoś poradzić i wymieniać doświadczeniami i subiektywnymi opiniami. każdy wątek w stylu kwietniowki, majówki, czerwcowki, zazwyczaj zakładany jest jeszcze przed tym zanim laski mają owulacji, by się wspierać, a potem zaczyna się okres testowania. nic nadzwyczajnego że ktoś chce poznać czyjąś opinię. wejdź dla przykładu na czerwcówki 2019, tam dziewczyny są na etapie testów.
Gdzie mogę znaleźć taką grupę? Prawdopodobnie jestem czerwcówką

Do góry