reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży??

Hej, potrzebuję porady kogoś kto może miał podobnie i rozwieje mi wątpliwości... Okres spóźnia się 8 dni, chwilami mam bóle jak na @ i cały czas chodzę sprawdzać czy nie dostałam, ale nie. Zrobiłam wczoraj po południu test, a wynik byl negatywny. Chwilę po tym mialam uczucie jakbym miala metal w ustach. Czekam więc dalej, ale no w ciąży niby nie jestem, a okresu nie ma. Nie czuję żebym miała jakiekolwiek objawy na ciążę, może jest mi cieplo, ale nie mam podwyższonej temperatury, nic więcej. Z partnerem wspolzyjemy normalnie i jesteśmy przygotowani na to, że dziecko może się pojawić. Choć już rok i zawsze okres jest jak trzeba, no oprócz w styczniu mialam podobną sytuację okres spóźnial sie 10 dni i kolejnego rano chciałam zrobic test ale okazał się zbędny i może teraz też zaraz dostanę, ale stresuje się.. Na 2 dni przed planowaną @ oddawalam krew w stacji krwiodawstwa. Czy to może powodować opoznienie okresu? I czy gdybym byla w ciąży to przy oddawaniu krwi by tego nie wykryli?? Bez problemu moglam oddać, usłyszałam, że mam bogactwo hemoglobiny 14,2 . Proszę o jakieś rady, doświadczenia swoje, panikuje, że coś ze mną nie tak...

reklama
reklama
Dziewczyny, a co myślicie o tym? Czy to ciąża? 25 dc .
upload_2018-5-5_18-52-42.jpeg

Załączniki

• upload_2018-5-5_18-52-42.jpeg
    upload_2018-5-5_18-52-42.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 543
W poniedziałek rano zrobię betę z krwi... trzymajcie kciuki. Boje się za wcześnie ucieszyć.... @ planowo ma być jutro. Dam znac .... Dziękuje dziewczynki ;):(

reklama
Do góry