Witam, potrzebuję trzezwego spojrzenia na to i poradę bo odchodzę już od zmysłów. Dzień przed owulacją, a także w dzień owulacji uprawiałam z partnerem stosunek przerywany bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Jestem 3 dni przed spodziewanym krwawieniem, mam jednak niepokojące mnie objawy. Moje piersi od 4 dni są bardzo powiększone i obolałe, jest to u mnie normalne przed krwawieniem jednak wydaje mi się, że zazwyczaj następowało to później i nie powiekszaly się aż tak. Ogólnie gruczoły dookoła skutków są większe niż zazwyczaj i chyba jest ich więcej. Ponad to od 4 dni utrzymuje się powiększona temperatura od 36,9 do 37,4 i miewam zawroty głowy. Od trzech dni odczuwam ból brzucha taki jak przed miesiączka, z tym, że ból odczuwalam zawsze dzień przed, nie wcześniej i nie taki. Czuje pulsowanie w podbrzuszu, jest ono z resztą odczuwalne, skurcze i straszne wzdęcie. Dodam, że wykonałam już dwa testy, ale jestem 3 dni przed spodziewanym krwawieniem i oba wyszły negatywne. Jak duże jest prawdopodobieństwo, że objawy te są zwiazane z ewentualną ciążą?