Lepiej będzie jak zamkniesz wątek... Nie pozwalasz sobie czegoś wytłumaczyć bo masz pretensje bo ktoś 'wie lepiej' od twojej położnej... No bardzo kompetentna ta położna, wykrywa prawdopodobną ciążę szybciej niż test z krwi nawet... od tego jest szkoła a nie forum a w szkole niestety tego nie uczą więc dlatego warto abyś coś córce mogła kiedyś przekazać
reklama
Gadziamama
Fanka BB :)
Ani nie jestem chamska, ani agresywna ani się z nikogo nie śmieję...jesteś tuż po owulacji a robiłaś już test ciążowy, twierdzisz ze masz juz objaw ciążowy, utwierdza Cię w tym jakaś niedoedukowana położna, jesteś w błędzie ale na prawdę która nie jest po twojej mysli i tak się wykłócasz. Nie usłyszysz tu że masz objaw ciążowy, na tym forum nie powinno się kłamać.
Madziulek169
Ani nie jestem chamska, ani agresywna ani się z nikogo nie śmieję...jesteś tuż po owulacji a robiłaś już test ciążowy, twierdzisz ze masz juz objaw ciążowy, utwietdza Cię w tym jakaś niedoedukowana położna, jesteś w błędzie ale na prawdę która nie jest po twojej mysli i tak się wykłócasz. Nie usłyszysz tu że masz objaw ciążowy, na tym forum nie powinno się kłamać.
Madziulek169
Serio ? A jeszcze parę godzinn temu pisałaś że mogę być w ciąży. Hah pseudo forum i pseudo znawcy tu widzę są.
Madziulek169
Gadziamama
No bo możesz być w ciąży ponieważ uprawiałaś seks bez zabezpieczeniaSerio ? A jeszcze parę godzinn temu pisałaś że mogę być w ciąży. Hah pseudo forum i pseudo znawcy tu widzę są.
Gadziamama
Laska ja nie mam demencji, wiem co pisalam i dalej to podtrzymujeTwoja wypowiedź jeszcze parę Godz temu
szkoda czasu na tłumaczenie, zero podstaw. Jak masz cierpliwość to podziwiam...No bo możesz być w ciąży ponieważ uprawiałaś seks bez zabezpieczenia
Gadziamama
Teraz to Ty mnie chyba próbujesz obrazić zupełnie nie wiem dlaczego
reklama
Gadziamama
Mały mi wlaśnie usnął, miałam oglądac cos na netflixie ale tutaj mam wiekszą rozrywkęszkoda czasu na tłumaczenie, zero podstaw. Jak masz cierpliwość to podziwiam...
Podziel się: