reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jestem w ciąży.

Zdaje sobie z tego sprawę ale się już tak nakręciłam i do tego od wczoraj ból piersi tak bardzo nie chciałabym się rozczarować.. Wróciłam właśnie od położnej powiedziała mi że bardzo duże prawdopodobieństwo może być ze to ciaza i że test dopiero wykonać 10 stycznia nie szybciej bo wtedy powinna pojawić się miesiączka jeżeli test wskaże brak ciąży a okresu nie będzie to 24 mam przyjść na usg i kupić kwas foliowy z witaminami boję się rozczarowania i ta tkliwosc piersi boję się że to będzie zaburzenie hormonalne :(
niemożliwe aby piersi bolały od ciąży bo jeśli ona nawet będzie z tego cyklu to jeszcze jej nie ma... Więc objawów też mieć nie możesz. Test najwcześniej w dniu miesiączki, szkoda że tak mało wiesz mając dorastająca córkę, może pora sobie wszystko w głowie ułożyć aby móc jej później coś przekazać? 🙂

reklama
niemożliwe aby piersi bolały od ciąży bo jeśli ona nawet będzie z tego cyklu to jeszcze jej nie ma... Więc objawów też mieć nie możesz. Test najwcześniej w dniu miesiączki, szkoda że tak mało wiesz mając dorastająca córkę, może pora sobie wszystko w głowie ułożyć aby móc jej później coś przekazać? 🙂
Widzę że ty wiesz lepiej od położnej. Która powiedziała że bardzo prawdopodobnie jestem w ciąży i że ból piersi jest bardzo wczesnym objawem ciąży tak ale ty wiesz lepiej ja rodziłam 8 lat temu mam prawo nie pamiętać wszystkiego a każda ciaza objawia się inaczejj

Skoro położna której wierzysz powiedziała Ci ze jesteś w ciązy to po co zakładasz wątek i pytasz na forum?
Jakbyś przeczytała od początku to byś wszystko wiedziała. Przez przypadek ja dziś spotkałam i zapytałam a wątek był wcześniej wstawiony 🙈 jak można być takim wrednym człowiekiem i zaraz kontrę sprzedawac. Nie chcesz to nie odpowiadaj wcale na mój wątek i tyle 😊

Jakbyś przeczytała od początku to byś wszystko wiedziała. Przez przypadek ja dziś spotkałam i zapytałam a wątek był wcześniej wstawiony 🙈 jak można być takim wrednym człowiekiem i zaraz kontrę sprzedawac. Nie chcesz to nie odpowiadaj wcale na mój wątek i tyle 😊
PS a i nie powiedziała mi że jestem w ciąży czytamy ze zrozumieniem 😊

Ojojoj Przeczytalam wszystko bardzo dokładnue i ze zrozumieniem

Widzę że ty wiesz lepiej od położnej. Która powiedziała że bardzo prawdopodobnie jestem w ciąży i że ból piersi jest bardzo wczesnym objawem ciąży tak ale ty wiesz lepiej ja rodziłam 8 lat temu mam prawo nie pamiętać wszystkiego a każda ciaza objawia się inaczejj
ale nie rozumiesz, że według ciebie jest max 6dni po owulacji a to niemożliwe na objawy!? Objawy występują wraz ze wzrostem beta HCG we krwi - zrób test to się dowiesz czy go masz jeśli będzie negatywny bólu Joe zganiaj na ciążę!

ale nie rozumiesz, że według ciebie jest max 6dni po owulacji a to niemożliwe na objawy!? Objawy występują wraz ze wzrostem beta HCG we krwi - zrób test to się dowiesz czy go masz jeśli będzie negatywny bólu Joe zganiaj na ciążę!

Weź się laska ogarnij, jesteś 4 dni po owu i szukasz sobie na siłe objawów, nie ma takiej mocy nawet jesli zaciażylas zebys juz miala objawy. Poczytaj sobie o hormonie bhcg.
P.S. zmień położną jak Ci takie pierdoly gada.
Po co zaraz ta agresja i chamskie podsmiewywanie się po to jest forum by się spytać nie trzeba zaraz wyzywac kogoś jak się czegoś nie wie tekstami typu masz córkę a ty nie wiesz itd No i nie wiem od tego jest forum nara dziewczęta

reklama
Do góry