reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jestem w ciąży.

Zdaje sobie z tego sprawę ale się już tak nakręciłam i do tego od wczoraj ból piersi tak bardzo nie chciałabym się rozczarować.. Wróciłam właśnie od położnej powiedziała mi że bardzo duże prawdopodobieństwo może być ze to ciaza i że test dopiero wykonać 10 stycznia nie szybciej bo wtedy powinna pojawić się miesiączka jeżeli test wskaże brak ciąży a okresu nie będzie to 24 mam przyjść na usg i kupić kwas foliowy z witaminami boję się rozczarowania i ta tkliwosc piersi boję się że to będzie zaburzenie hormonalne :(
niemożliwe aby piersi bolały od ciąży bo jeśli ona nawet będzie z tego cyklu to jeszcze jej nie ma... Więc objawów też mieć nie możesz. Test najwcześniej w dniu miesiączki, szkoda że tak mało wiesz mając dorastająca córkę, może pora sobie wszystko w głowie ułożyć aby móc jej później coś przekazać? 🙂

reklama
niemożliwe aby piersi bolały od ciąży bo jeśli ona nawet będzie z tego cyklu to jeszcze jej nie ma... Więc objawów też mieć nie możesz. Test najwcześniej w dniu miesiączki, szkoda że tak mało wiesz mając dorastająca córkę, może pora sobie wszystko w głowie ułożyć aby móc jej później coś przekazać? 🙂
Widzę że ty wiesz lepiej od położnej. Która powiedziała że bardzo prawdopodobnie jestem w ciąży i że ból piersi jest bardzo wczesnym objawem ciąży tak ale ty wiesz lepiej ja rodziłam 8 lat temu mam prawo nie pamiętać wszystkiego a każda ciaza objawia się inaczejj

Skoro położna której wierzysz powiedziała Ci ze jesteś w ciązy to po co zakładasz wątek i pytasz na forum?
Jakbyś przeczytała od początku to byś wszystko wiedziała. Przez przypadek ja dziś spotkałam i zapytałam a wątek był wcześniej wstawiony 🙈 jak można być takim wrednym człowiekiem i zaraz kontrę sprzedawac. Nie chcesz to nie odpowiadaj wcale na mój wątek i tyle 😊

Jakbyś przeczytała od początku to byś wszystko wiedziała. Przez przypadek ja dziś spotkałam i zapytałam a wątek był wcześniej wstawiony 🙈 jak można być takim wrednym człowiekiem i zaraz kontrę sprzedawac. Nie chcesz to nie odpowiadaj wcale na mój wątek i tyle 😊
PS a i nie powiedziała mi że jestem w ciąży czytamy ze zrozumieniem 😊

Ojojoj Przeczytalam wszystko bardzo dokładnue i ze zrozumieniem

Widzę że ty wiesz lepiej od położnej. Która powiedziała że bardzo prawdopodobnie jestem w ciąży i że ból piersi jest bardzo wczesnym objawem ciąży tak ale ty wiesz lepiej ja rodziłam 8 lat temu mam prawo nie pamiętać wszystkiego a każda ciaza objawia się inaczejj
ale nie rozumiesz, że według ciebie jest max 6dni po owulacji a to niemożliwe na objawy!? Objawy występują wraz ze wzrostem beta HCG we krwi - zrób test to się dowiesz czy go masz jeśli będzie negatywny bólu Joe zganiaj na ciążę!

ale nie rozumiesz, że według ciebie jest max 6dni po owulacji a to niemożliwe na objawy!? Objawy występują wraz ze wzrostem beta HCG we krwi - zrób test to się dowiesz czy go masz jeśli będzie negatywny bólu Joe zganiaj na ciążę!

Weź się laska ogarnij, jesteś 4 dni po owu i szukasz sobie na siłe objawów, nie ma takiej mocy nawet jesli zaciażylas zebys juz miala objawy. Poczytaj sobie o hormonie bhcg.
P.S. zmień położną jak Ci takie pierdoly gada.
Po co zaraz ta agresja i chamskie podsmiewywanie się po to jest forum by się spytać nie trzeba zaraz wyzywac kogoś jak się czegoś nie wie tekstami typu masz córkę a ty nie wiesz itd No i nie wiem od tego jest forum nara dziewczęta

reklama
Do góry