reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jestem w ciąży?

4 października odbyłam stosunek z partnerem bez zabezpieczenia, było to 3 dni przed owulacją.Okres spóźnia mi się 3 dni a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało,dodam że jestem zdrowa, parę miesięcy temu byłam u ginekologa.Odczuwam mdłości, ogólne osłabienie,jestem ospała, często boli mnie głowa i mam objawy jak na okres .Czy jeśli miesiączka dalej się nie pojawi to od razu udać się do ginekologa?

reklama
Mamy wróżyć z kuli czy z fusów? Przecież każdy seks wiąże się z ryzykiem zajścia w ciążę. Objawy pojawiają się dużo później, możliwe że okres spóźnia się przez stres. Zrób test ciążowy, ew krew beta i będzie wiadomo. Moim zdaniem szansa na ciążę jest spora.

4 października odbyłam stosunek z partnerem bez zabezpieczenia, było to 3 dni przed owulacją.Okres spóźnia mi się 3 dni a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało,dodam że jestem zdrowa, parę miesięcy temu byłam u ginekologa.Odczuwam mdłości, ogólne osłabienie,jestem ospała, często boli mnie głowa i mam objawy jak na okres .Czy jeśli miesiączka dalej się nie pojawi to od razu udać się do ginekologa?
Zapomniałam dodać że dzień przed spodziewanym okresem pojawiło się dosłownie kilka kropel krwi na bieliźnie ,myślę że to mogło być plamienie implantacyjne

reklama
reklama
Do góry