reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest tam druga blada kreska czy mam omamy?

Cześć zrobiłam dzisiaj test i widać jakby był negatywny ale ja widzę tak jakby drugą kreskę tylko że bardzo słabą, dodam jeszcze że miesiączka spóźnia mi się 4 dzień i generalnie dla mnie to nic nowego ale mam zupełnie inne objawy, piersi nie bolą mnie wcale, jedynie sutki mam bardziej wrażliwe i żyły są bardziej widoczne, kilka dni temu kuł mnie brzuch (teraz sporadycznie zakuje), leciutko bolą czasami mnie plecy i często chodzę do toalety. Nie wiem jak mam myśleć bo zrobiłam też test płytkowy który pokazał jedną kreskę. Błagam pomóżcie, opłaca się iść na betę czy lepiej poczekać

Załączniki

• IMG_2043.jpeg
    IMG_2043.jpeg
    121,1 KB · Wyświetleń: 411
  • IMG_2044.jpeg
    IMG_2044.jpeg
    103,2 KB · Wyświetleń: 154
reklama
wg mnie coś przebija, ale objawy przychodzą jak beta jest już raczej na wyższym poziomie. Na betę skoczyć możesz nic nie zaszkodzi raczej

Ja bym poszła, na takich testach miałam kreskę kilka razy a ciąży do tej pory nie ma. Zresztą nie ja jedyna z tego co widziałam na forum.

właśnie też tak sądzę że raczej nic nie ma bo mój cykl i tak jest dłuższy bo dzisiaj jest 39 dzień a owulację miałam 28 lipca także jakbym była to po takim czasie już coś by na teście bardziej było widać

właśnie też tak sądzę że raczej nic nie ma bo mój cykl i tak jest dłuższy bo dzisiaj jest 39 dzień a owulację miałam 28 lipca także jakbym była to po takim czasie już coś by na teście bardziej było widać
Miałaś monitoring, że wiesz że owulka była 28 lipca? Bo jeśli to tylko domysły to mogła być później i stąd ten cień cienia. Powtórz z porannego moczu jutro i zobacz :)

Miałaś monitoring, że wiesz że owulka była 28 lipca? Bo jeśli to tylko domysły to mogła być później i stąd ten cień cienia. Powtórz z porannego moczu jutro i zobacz :)
wiem jedynie z tego że aplikacja monitorująca pokazuje aczkolwiek fakt te kilka dni później też mogła być, jakoś wtedy nie zwracałam na to uwagi czy jest czy nie, ale powtórzę jeszcze jutro test i zobaczę czy kreska będzie ciemniejsza 😁

wiem jedynie z tego że aplikacja monitorująca pokazuje aczkolwiek fakt te kilka dni później też mogła być, jakoś wtedy nie zwracałam na to uwagi czy jest czy nie, ale powtórzę jeszcze jutro test i zobaczę czy kreska będzie ciemniejsza 😁
Jeśli kilka dni później to i tak powinna być ciemniejsza. Takie kreski zazwyczaj pokazują się bardzo wcześnie, 8-10dpo. W kazdym razie powtórz a najlepiej zrobić betę i będzie pewność :) powodzenia 🥰

reklama
Do góry