reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest szansa na ciaze? 2 kreska i rozwe plamienie

Gabi12345

Fanka BB :)
Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe z domieszka płodnego śluzu zawsze takie mam jak przychodzi @ z głupia przed chwila zrobiłam test teraz i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów

reklama
Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe z domieszka płodnego śluzu zawsze takie mam jak przychodzi @ z głupia przed chwila zrobiłam test teraz i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów

Załączniki

• 16632565459941893060793037550156.jpg
    16632565459941893060793037550156.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
Dziękuję betę zrobię , ale chyba poczekam te 3 dni do @ nie chciałabym się rozczarować już tyle się staramy
Ja bym zrobila, bo to też będzie w pewien sposób diagnostyczne , jeśli nawet okazałoby się ze biochemiczna, czego Ci z całego serca nie życzę!!!!! Ja miesiąc temu miałam i teraz poszerzyłam diagnostykę, bo od 2 lat staramy się z mężem o pierwsze :(

Ja bym zrobila, bo to też będzie w pewien sposób diagnostyczne , jeśli nawet okazałoby się ze biochemiczna, czego Ci z całego serca nie życzę!!!!! Ja miesiąc temu miałam i teraz poszerzyłam diagnostykę, bo od 2 lat staramy się z mężem o pierwsze :(
To zrobię jutro choć bardzo się boję :( też staramy się 2 lata teraz się nawet bym nie spodziewała bo nawet nic nie było w czasie owulacji tylko pare dni przed. A mąż w tym miesiącu zrobił badania nasienia

To zrobię jutro choć bardzo się boję :( też staramy się 2 lata teraz się nawet bym nie spodziewała bo nawet nic nie było w czasie owulacji tylko pare dni przed. A mąż w tym miesiącu zrobił badania nasienia

Zrob bete. Bedziesz wiedziala 😊 to lepsze niz zycie w niepewnosci. Po dwoch dobach zrob powtorke, aby sprawdzic przyrost. Plemniki w trakcie dni plodnych sa w stanie zaczekac kilka dni w drogach rodnych kobiety na komorke jajowa. Tak sie najszybciej zachodzi w ciaze. Plemnikioga zyc dluzej niz komorka jajowa i wtedy sa wieksze szanse na zaplodnienie. Trzymam kciuki!

reklama
reklama
Do góry