Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe z domieszka płodnego śluzu zawsze takie mam jak przychodzi @ z głupia przed chwila zrobiłam test teraz i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów
reklama
Dziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe z domieszka płodnego śluzu zawsze takie mam jak przychodzi @ z głupia przed chwila zrobiłam test teraz i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów
Załączniki
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Idź na betę jutro , może być to wczesna ciąża
Dziękuję betę zrobię , ale chyba poczekam te 3 dni do @ nie chciałabym się rozczarować już tyle się staramyIdź na betę jutro , może być to wczesna ciąża
Serduszkowelove
Ja bym zrobila, bo to też będzie w pewien sposób diagnostyczne , jeśli nawet okazałoby się ze biochemiczna, czego Ci z całego serca nie życzę!!!!! Ja miesiąc temu miałam i teraz poszerzyłam diagnostykę, bo od 2 lat staramy się z mężem o pierwszeDziękuję betę zrobię , ale chyba poczekam te 3 dni do @ nie chciałabym się rozczarować już tyle się staramy
To zrobię jutro choć bardzo się boję też staramy się 2 lata teraz się nawet bym nie spodziewała bo nawet nic nie było w czasie owulacji tylko pare dni przed. A mąż w tym miesiącu zrobił badania nasieniaJa bym zrobila, bo to też będzie w pewien sposób diagnostyczne , jeśli nawet okazałoby się ze biochemiczna, czego Ci z całego serca nie życzę!!!!! Ja miesiąc temu miałam i teraz poszerzyłam diagnostykę, bo od 2 lat staramy się z mężem o pierwsze
Serduszkowelove
Właśnie zazwyczaj tak jest , raz wystarczy i to nawet przed owulacja , powodzenia ♡♡♡To zrobię jutro choć bardzo się boję też staramy się 2 lata teraz się nawet bym nie spodziewała bo nawet nic nie było w czasie owulacji tylko pare dni przed. A mąż w tym miesiącu zrobił badania nasienia
To zrobię jutro choć bardzo się boję też staramy się 2 lata teraz się nawet bym nie spodziewała bo nawet nic nie było w czasie owulacji tylko pare dni przed. A mąż w tym miesiącu zrobił badania nasienia
Zrob bete. Bedziesz wiedziala to lepsze niz zycie w niepewnosci. Po dwoch dobach zrob powtorke, aby sprawdzic przyrost. Plemniki w trakcie dni plodnych sa w stanie zaczekac kilka dni w drogach rodnych kobiety na komorke jajowa. Tak sie najszybciej zachodzi w ciaze. Plemnikioga zyc dluzej niz komorka jajowa i wtedy sa wieksze szanse na zaplodnienie. Trzymam kciuki!
reklama
Mama2012/2020/2022
Najlepiej zrobić betę
Daj znać jak wyniki.
Powodzenia
Daj znać jak wyniki.
Powodzenia
reklama