reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy jest nadzieja

reklama
Jeszcze wszystko może sie zdarzyc. Bywają przypadki, ze serduszko pojawia sie duuuzo później. Mogla byc pozna owulacja, pozne zagniezdzenie. Oczywiście, moze sie zdarzyc ten najgorszy scenariusz, ale nie musi moim zdaniem.

Kochana a moze owulacja sie przesunela? Ja mialam przez to ciaze 2 tyg mlodsza.
Beta mi cały czas rosla duzo
Jakie masz cykle?
W 9 tyg moj synek mial 2 cm

Kochana a moze owulacja sie przesunela? Ja mialam przez to ciaze 2 tyg mlodsza.
Beta mi cały czas rosla duzo
Jakie masz cykle?
W 9 tyg moj synek mial 2 cm
Ola mogło by tak być ale nie uważasz że przy becie ponad 70000 powinno być widać serduszko? Ciąża mogła by być młodsza ale dlaczego w takim razie po tygodniu praktycznie nie było przyrostu zarodka? To są bardzo niepokojące objawy i przypuszczam że dlatego lekarka kazała się nastawić na najgorsze.

reklama
Dziewczyny proszę o wsparcie i opinie, bo od soboty głupieje. OM 25.01, według tego zaczynam 8 tc
Pierwsze USG w 6 tyg, nie było słychać serduszka, zarodek 3,8mm, HCG na tamten czas w normie. Po tygodniu kolejne USG, kruszynka nadal nie ma serduszka, urosła o 1 mm :(.
Wczoraj lekarz zalecił badanie HCG co dwa dni, w sobotę 17.03 total hcg 77006, 19.03 total hcg 87513, kolejne sprawdzę jutro. Czekać na poronienie - taki komunikat od gin. jestem załamana

Ja niestety miałam bardzo podobnie z tym, że u mnie akcja serduszka była już w 6 tydz + 1. Beta też mi rosła, ale bardzo kiepsko. Potem już serduszko przestało bić. Niestety czasami się tak zdarza, że organizm odrzuca chorą ciążę..
Ale na wszelki wypadek udaj się na konsultacje do innego lekarza.

Do góry