Witam, okres spoznia mi się 11 dzień. W 9 dniu spóźnienia wykonywalam test ok. Godz. 16, wyszedł negatywny. Moimi dotychczasowymi objawami są mdłości. osłabienie i senność. Dodam również, że przypaletala się jakaś infekcja, biorę globulki bez recepty lecz widzę już poprawę. 3 dni temu skończyłam brać mozarin. Czy któryś z tych czynników może mieć wpływ na opóźnienie? Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
Ja to mam teraz takiego mixa że już mi się wszystkiego odechciewa zwłaszcza w ten upał
Madzialena07
Fanka BB :)
Myśle, ze powinnas zrobić betę. Mi w pierwszej ciąży test wyszedł po 14 dniach spóźnienia, wcześniejsze były negatywne, ale ja mam nieregularne miesiączki. Z kolei w drugiej ciąży test wyszedł mi już koło 22-23 dnia cyklu. Ale mojej przyjaciółce testy wychodziły negatywne i jak poszła do ginekologa, to na usg okazało się, ze jest w ciąży. Jej synek niedługo skończy 2 lata. Także chyba najlepsze wyjście to beta, bo z testami różnie bywa
Myśle, ze powinnas zrobić betę. Mi w pierwszej ciąży test wyszedł po 14 dniach spóźnienia, wcześniejsze były negatywne, ale ja mam nieregularne miesiączki. Z kolei w drugiej ciąży test wyszedł mi już koło 22-23 dnia cyklu. Ale mojej przyjaciółce testy wychodziły negatywne i jak poszła do ginekologa, to na usg okazało się, ze jest w ciąży. Jej synek niedługo skończy 2 lata. Także chyba najlepsze wyjście to beta, bo z testami różnie bywa
Jestem właśnie ciekawa jak to jest w czasie epidemii. Laboratoria są w moim mieście pozamykane, ciekawe czy się dostanę, czy nie będą mnie zbywac telefonicznie dziś jest już 50 dzień cyklu, zrobiłam jeszcze jeden test z porannego moczu i wyszedł negatywny, ale też był ten test jakiś dziwny. Wlalam 3 krople odczekalam 5 min a wyniku żadnego nie było, dolalam po tym czasie jeszcze 2 krople i wyszła 1 kreska. Objawów na okres nadal brak myślę nad umówieniem się do ginekologa w środę, widziałam że ma wolne terminy, nie będzie to za wcześnie?
Patrzyłam też na mój kalendarzyk, dni płodne w marcu trafiły na 15-16 marseJestem właśnie ciekawa jak to jest w czasie epidemii. Laboratoria są w moim mieście pozamykane, ciekawe czy się dostanę, czy nie będą mnie zbywac telefonicznie dziś jest już 50 dzień cyklu, zrobiłam jeszcze jeden test z porannego moczu i wyszedł negatywny, ale też był ten test jakiś dziwny. Wlalam 3 krople odczekalam 5 min a wyniku żadnego nie było, dolalam po tym czasie jeszcze 2 krople i wyszła 1 kreska. Objawów na okres nadal brak myślę nad umówieniem się do ginekologa w środę, widziałam że ma wolne terminy, nie będzie to za wcześnie?
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
U mnie bylo podobnie okres spóźniał.sie miesiąc. Testy negatywne. Wynik ok poprostu sobie nie przyszedł..... byc moze z nerwów.... o.mc wrócił o swoim czasie.
reklama
Kobieta87
Zaciekawiona BB
U mnie to samo w zeszłym miesiącu, dwa tygodnie spóźnienia i 7 testów negatywnych, zaś w tym miesiącu znów mi się spóźnia juz 4 dzień zrobiłam test oczywiście negatywny i tak sobie myślę że to chyba od upałówU mnie bylo podobnie okres spóźniał.sie miesiąc. Testy negatywne. Wynik ok poprostu sobie nie przyszedł..... byc moze z nerwów.... o.mc wrócił o swoim czasie.