Witam, okres spoznia mi się 11 dzień. W 9 dniu spóźnienia wykonywalam test ok. Godz. 16, wyszedł negatywny. Moimi dotychczasowymi objawami są mdłości. osłabienie i senność. Dodam również, że przypaletala się jakaś infekcja, biorę globulki bez recepty lecz widzę już poprawę. 3 dni temu skończyłam brać mozarin. Czy któryś z tych czynników może mieć wpływ na opóźnienie? Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
Ja to mam teraz takiego mixa że już mi się wszystkiego odechciewa zwłaszcza w ten upał
Natalia198777
Fanka BB :)
A jak ze stresem? Bo ponoć on na też ogromny wpływU mnie to samo w zeszłym miesiącu, dwa tygodnie spóźnienia i 7 testów negatywnych, zaś w tym miesiącu znów mi się spóźnia juz 4 dzień zrobiłam test oczywiście negatywny i tak sobie myślę że to chyba od upałów
reklama
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Ko
Wydaje mi się że nie mialam zbyt dużo stresu w tym miesiącu nie wiem już sama od czego to zależy... Raz że mieszkam za granicą i nie jest tu ginekolog tak dostępny jak w Polsce a dwa że po mału odpuszczam temat spóźniania @ i może niech ona sobie żyje własnym życiem Trochę mam dość wiecznego czekania na dwie kreski na teście albo na @A jak ze stresem? Bo ponoć on na też ogromny wpływ
Natalia198777
Eh... Wiem jak to jest......mi się w końcu udało syn ma teraz 1mc ale dopiero wyszło jak totalnie odpuściłamKo
Wydaje mi się że nie mialam zbyt dużo stresu w tym miesiącu nie wiem już sama od czego to zależy... Raz że mieszkam za granicą i nie jest tu ginekolog tak dostępny jak w Polsce a dwa że po mału odpuszczam temat spóźniania @ i może niech ona sobie żyje własnym życiem Trochę mam dość wiecznego czekania na dwie kreski na teście albo na @
Kobieta87
Zaciekawiona BB
No właśnie ja też odpuścić muszę bo to bez sensu takie zamartwianie się czy dostanę okres czy nie najgorzej wkurza mnoe fakt że dotychczas miałam miesiączki jak w zegarku a od dwóch miesięcy coś mi się przestawia i nie wiem dlaczegoEh... Wiem jak to jest......mi się w końcu udało syn ma teraz 1mc ale dopiero wyszło jak totalnie odpuściłam
Kobieta87
Zaciekawiona BB
Powiem Ci że nawet już myślałam że jestem za stara 33 lata to już dość aby mieć problemy z zajściem w ciążę ale później popatrzyłam na moje znajome na fb i widzę że i starsze teraz rodziłyEh... Wiem jak to jest......mi się w końcu udało syn ma teraz 1mc ale dopiero wyszło jak totalnie odpuściłam
Natalia198777
Ja teraz mam 33 lata i syna 9l i teraz miesięcznego. I w sytuacjach kryzysowych tez myśle że za stara bylam na ciążę a czesto dziewczyny piszą że @ sie im poprzestawiał bo właśnie przez ogromną chęć dzieckaPowiem Ci że nawet już myślałam że jestem za stara 33 lata to już dość aby mieć problemy z zajściem w ciążę ale później popatrzyłam na moje znajome na fb i widzę że i starsze teraz rodziły
reklama