reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello:)
Ja wczoraj cały dzień w biegu babcia, potem do rodzicow zostawić Basika i do kina. Byliśmy na Nietyklanych - polecam bardzo bardzo i to koniecznie do obejrzenia w kinie. Usmiałam się do łez i naładowałam pozytywnie akumulatory!
Krkisz sto latek dla Oliwki, samych uśmiechniętych dni:)
Ajentka biedny Marcelek, aż nie mogę uwierzyć:( Niech szybko mijają te tygodnie a rączka ładnie się zrasta. Zaraz mi się przypomniało jak synek koleżanki na trampolinie złamał nóżkę, też miał niecałe 3 latka:(
Jagmar idziemy idziemy, ja tam mogę chodzić:D
Kozaczino super, że Lula tak ładnie poszla spać, a jak jej się podobało i jaka reakcja rano!
Oki uciekam bo sporo roboty mam, dom muszę do porządku doprowadzić pomału a dziś znowu w drogę:p Miłego dzionka!

reklama
miałam mieć wczoraj dzien odpoczynku ale nie danemi było...
od rana miałam pielęgniarkę środowiskowa na patronażu.

Pamiętacie jak prosiłam o pomoc dla sąsiadki, nie?
Przyszła do mnie wczoraj na kawe, a jej mąż miał cos do pozałatwiania- wyszedł już ze szpitala. I nagle zapukał do drzwi i stwierdził że sie źle czuje i jednak nie jedzier do Poznania i poprosił o szklanke wody i chciał usiąść na chwile. Po chwili sie położył... zbladł... poszedł do wc i nagle słyszymy takie "bum". Karola poleciała do wc, a on lezy na podlodze nieprzytomny... od razy dzwonimy na 112, a tam zamiast karetki... wysłali śmigłowiec...! a że śmigłowiec to i straż pozarna... całe osiedle zbiegowisko, pól oddziały straży pożarnej na moich 50m2. na szczęście odzyskał przytomnośc, jednak znowu leży w szpitalu :( chyba ma opróćz chorego serca- guz mózgu- tak podejrzewają:(

Kozaczino Lula jest moją idolką :). Fioletowa farba wałkiem hmmm.... na to bym nie wpadła. Dla mnie kredka na ścianie to był szał ;p.

Skrzat jakby tu zakombinować, żeby iść do kina bez dzieci hmmm..... a konkretnie bez jednego.

Ewa to może ten podejrzewany guz mózgu jest sprawcą dziwnych i niecodziennych zachowań Twojego sąsiada.

aaaaa Sto lat dla Oliwki, zdrówka i wiekszego apetytu !!!!

jagmar
też tak pomyślałam, ale póki co nie wiadomo, czy to na pewno guz...
jedno jest pewne, szkolenia pierwszej pomocy, zdały sie na nic w moim przypadku, jak mi leżał na podłodze to nawe do głowy mi nie przyszła pozycja boczna ustalona... ledwo puls sprawdziłam i oddech... a massazu serca to bym w życiu nie zrobiła, bo nawet nie pamietam ile wdechów na ile uciśnięć. kiedyś było 2na15 alewiem ze cos sie pozmieniało i pewnie bym go jeszcze dobiła...

Dzień dobry
Piękny dzień dziś będzie :-) pogodowo oczywiście :-)
Dzisiejsza noc już nie tak udana jak poprzednia bo młoda w środku nocy spadła z łóżeczka ryk nas obudził i tu muszę R. pochwalić bo jak wystartował z łóżka to migiem był przy młodej :-) wziął ją do nas do łóżka i spaliśmy razem na szczęście nic sie małej nie stało ufffff
Jagmar no młoda ogólnie jest sprytna !!! i cały czas funduje nam jakieś atrakcje dziś np. cichcem założyła buty zdjęła piżamę i mówi papa i co?? ja patrzę a ta już w połowie drogi do windy!!
Skrzat znowu kino wy to jesteście rozpuszczeni ;-) ale ty jesteś zagoniona :-)
Nebawe ale masakra z sąsiadem oby się wszystko dobrze skończyło!!!
Ok do pracy rodacy!!!

lilou Dziekujemy, ja bym sie nie martwila to raczej glupie przesady sa ;).

kozaczino Aha czyli duze duze lozeczko ma ;).

jarzebinka Dziekujemy ;).

Tygrynka Dziekujemy, a dleczego zdecydowaliscie sie zrywac podlogi? Kiedy kawa/piaskownica/cytadela?

JULKA Dziekujemy ;).

jagmar Dziekujemy, no wobraz sobie ze nie postawila ;), ale ja tam sie nie martwie przyjdzie jej czas to postawi.
Przylaczam sie tez nie zaluje ze nie slyszalam ;).

an82 Dziekujemy za zyczenia, Oli tez bardzo polubila piaskownice.

Skrzat To mily wieczor mialas. Dziekujemy za zyczonka.
Gdzie ty znow wybywasz? ;).

NabAwe Jeszcze patronaz normalnie pod wrazeniem jestem.
Niezla akcja, ale to by wyjasnialo zmiany nastrojow i wiele z ich ostatnich dni.........
A jak malutka?

Ja od rana mialam majstra od kuchenki bo zegar mi cos szwankuje ostatnio, no nie pocieszyl mnie bo
powiedzial ze jak wyczyszczenie nie da rady to nowy zegar 400pln z wymiana. A pytanie czy ciagle pstrykanie
w niego mojego dziecka tez mu nie powoduje takich warjacji.
Wczoraj tez rozmawialm z szefem i mnie tez troche rozczarowal bo z jego punktu widzenie to na 2-3m-ce
nie mam po co wracac do pracy, mezczyzni ktorych zony siedza w domu i
maja gosposie nie rozumieja chyba takich rzeczy ;).
Ide poprasowac, wstawic pranie i sklep nawiedzic.

Dzień dobry!

ale słoneczko:-) coś mi komp wariuje , powoli nastawiam P na kupno nowego, ale coś czuję ze(nie działa mi rz tylko z kropeczką- takze wybaczcie) łatwo nie będzie , bo on nie znosi jak siedzę przy kompie, twierdzi ze jestem uzalezniona (psss skąd te podejrzenia to nie wiem:-p)

kozaczino hahah Lula jest boska! no muszę ją poznać! a co do upadku z łózeczka to macie do niego barierkę?

nabawe ale przezycia:( biedna ta dziewczyna, tyle musi przezyć.. oby sie okazało ze to nie guz.ja tez kurs pierwszej pomocy miałam, ale obawiam się jak by się sprawdził w praktyce...

Skrzat mi się tez film podobał, właśnie taki pozytywny:)

an musimy kiedys razem z chłopakami naszymi do piaskownicy się wybrać:tak:

Idę sie zbierać , dziś intensywny dzień sie szykuje:)

reklama
Krklisz może piątek? a podłogę zrywamy bo pod spodem jest subit, który może powodować raka i nie będziemy ryzykować ani tego sprawdzać :/ przyklejali na to podlogę w latach 70tych...

czekam z utęsknieniem na lipiec, kiedy będzie spokój ;) udanego dnia wszystkim!

Do góry