reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

krklisz - do pierwszego "kopniaka"... jak poczujesz dzidzie inaczej niz przez żygi to ogarniesz temat :))) JA całe życie pod p-niem mieszkam i tu jest mi dobrze, ale ceny u nas też masakryczne, działki za tyle co nasze mieszkanie!!!!

reklama
Tak to bym chciala juz poczuc. Ceny sa masakryczne a jeszcze potem koszty dojazdu trzeba liczyc, a przy obecnych cenach paliw....... ty jestes z Lubonia dodrze pametam?

Nie mam zbyt nastroju żeby pisać więc wybaczcie dziewczyny:-(

Napiszę tylko :

drakenowa ja robię syrop z czosnku, miodu, cytryny. na kaszel przy zapaleniu krtani, pomaga otwarte okno, tzn przy ataku kaszlu. Stawiasz małego przy oknie.Na zapalnie krtani, nie daję się antybiotyku tylko lek na sterydach, zwykle pół tabl przez 3 dni.Taki bardzo silny.
Zdrówka dla Was!

Miałam pisać Dziewczyny ja mam prośbe bo napewo macie

jakbyscie mialy jakies serwetki we wzroki rózne swiateczne nie swiateczne to ja poprosze tak ze 3 szt serwetek

an a na franowie patrzyłaś na serwetki? tylko, że tam trzeba kupić całą paczkę. Na allegro z kolei na sztuki sprzedają. Świątecznych mi niestety brakuje.

aaaaaaa a ja zrozumialam ze swiateczne!! mam sliczne, wpadaj :D
kochane nie mam weny by pisac, 7 godzin poza domem skutecznie mnie wykonczylo, zmykam zaraz pod kocyk z ksiazka.. ale bylismy na bilansie dwulatka i wszystko pieknie :) waga prawie 12, wzrost 92cm, zadnych zatrzezen do dziecia mego :)
dobrej nocki!

an mam kilka paczek to przy okazji mogę Ci dać.
Siedzę od 2h i wycinam zaproszenia. 100 kartoników, 100 zagięć i 100 przycięć i do tego okazało się, ze karton jest za gruby i nożyk nie daje rady więc ciacham je nożyczkami.

Jagmar co tam za zaproszenia dziergasz?

szkoda ze mnie nie bylo jak bylyscie w restauracji. Moze nastepnym razem

jutro mam troche wolniejszy dzien wiec wreszcie wybycze sie z corka :)
teraz juz zmeczona wiec uciekam

reklama
hello!

jagmar
tyle postów napisałaś a ja dopiero weszlam!! nie wiem jak wy to wszystko ogarniacie...
mnie również było miło :) Na pewno to powtórzymy, teraz musze sie wkręcić na jakieś większe spotkanko żeby poznać was więcej. Emilka obudziła sie zanim do kaponiery dojechaliśmy na jedzenie hehe :p
za to przez to że tyle spała miała problem z kupką i marudna była.

z racji że jutro idziemy na szczepienie i istnieje ryzyko że Emi bedzie niefajna to musiałam sie dzisiaj za obiad wziąć.

egzaminu nie miałam, ale umówiłam sie na sobote na 9 rano, wiec czekają mnie 3 dni nauki.

majkak
trzymam kciuki aby udało sie zrealizować marzenia o domq. A jak będziesz miała domek to wpadniemy całą bbekipą na grilla:D

serwetek ja nie posiadam w ogóle, jakos nie używamy, u nas ręczniki kuchenne zastępują wszystko :p

krklisz
współczuje Tobie, tym bardziej że nie mam pojęcia co to znaczy, bo ja również 1 trymestr miałam bez rewolucji. Ja przed pierwszą ciążą miałam takie poukładane życie i jak mnie zaskoczyły 2 kreski tak jak Ciebie teraz też byłam nieogarnięta, ale szybko sie pozbierałam. Teraz Bozi dziękuję, bo wiem że odkładałabym dziecko jeszcze długo, a tak- już mam:) Za to drugie teraz bede odkładać i nieraz mysle że może i lepiej jakby mi sie przytrafiło... będzie dobrze! jak z jednym dzieckiem sobie radzisz to i z dwójką bedzie ok.

ja tak sobie myślę, że najgorsze co mnie przeraża w 2 ciązy to nie poród, ale własnie ta końcówka, kiedy już sił brak, lenistwo ogarnia a tu trzeba być dyspozycyjnym dla drugiego dziecia... nie ma leżenia z tyłkiem do gory jak ja przez całą ciążę.

ide się kąpać i spać bo padam! Zmęczył mnie dzisiejszy dzień, a wcale nic szczegolnie męczącego nie robiłam...

Do góry