reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

trzymaj się An dzielnie dla Bartusia, dbaj o malucha tak jak Ci zalecili i wszystko będzie dobrze :*

jak tylko będę wiedziała więcej to dam znać bo jeszcze umieścili info na stronie, ale będzie to 15 października, jak ktoś chce wystawić ciuszki to będzie musiał się zapisać mailowo. ja się zastanawiam bo będę sama więc chyba tylko się przejdę coś kupić bo nie ogarnę sprzedaży z Sebastianem :)

zmykamy znowu na dwór, pa!

reklama
hej laseczki
Tygryś ja we wtorek mam na 12-13 szczepienie wiec jeśli pogoda bedzie ładna to np. mozemy o 11 się spotkać choćby na placu zabaw przed twoim blokiem :-) po szczepieniu to lula pewnie spac pójdzie bo to jej godzina :-)
An głowa do góry będzie lepiej to normalne że czasem dopadają nas smuteczki :-)
ja jestem zła bo oglądacze odwołali wizytę :-( ale przynajmniej mamy posprzątane ;-) i bylismy na spacerku a jak sie Lula obudzi to pojedziemy na cmentarz.
Dziewczyny miłego weekendu !!!

hej dziewczynki!
Witam się znad morze, droga ok, Basia przespała całą, ale Pani zasnęła i nie chciała nas wpuścić:p Ale ją dobudziłam telefonem:p Apartament taki, że nam szczęki poopadały,nigdy bym o takim nie marzyła:p Jednak zakup na Grouponie był dobrym strzałem:p
Samo Pobierowo już lekko wymarłe jeśli chodzi o gastronomię, sklepy...spożywcze pozamykane i puste pułki widać:p Ale chlebek jest gdzie kupić. Ludzi coś tam jest, ale mało, więc fajnie cisza spokój! Basia grandzi na maksa, ogórd, plaża i kamyczki, oraz filar w pokoju są powodem do mega radości! Dzisiaj większość dnia na plaży:) Ani jednej chmurki:) Puki co pogoda miodzio:)

An zdrówka dla Bartusia:) Mam nadzieję, że po tej diecie mu się poprawi! I szpital nie będzie konieczny! I poprawy nastroju!
Kozaczino powodzenia z mieszkankiem i na szczepieniu! A na kawkę oj tak:D Bedziemy testować ekspres:D
Tygrynka ja zobaczę jak z ciuchowisiem!

An popatrzę co mam i dam Ci znac ok? a co do ciuchowiska to fajnie jakbyś się przeszła ze mną! a Ty Marta?
Skrzat pięknie trafiliście - z gruoponem, pogodą.. bawcie się dobrze! kiedy wracacie?

cały dzień mnie głowa dzisiaj boli :/ a właśnie, odnośnie głowy, to zaczepiła nas na osiedlu jakaś dziwna pani i się zachwycała Sebastiana głową, mówiła że modelowa, że amerykańska (??) :D
jutro mój mąż znowu na uczelni, a ja się będę sama pałętać ;) planuję wskoczyć do dziadków na obiad i przejechać sie z Sebą Maltanką.. nie ma to jak iść na ciuchcię ostatniego dnia kiedy jeździ :D

tygrynka bardzo chetnie wiadomka ale nie wiem jak z robota i na ktora h bedzie to chiuchowisko

W nocy spokoj kupy nie bylo ani jednej ufff jak dobrze rano jedna kupa się pojawiła zobaczymy jak bedzie dzis

Skrzat ale masz fajnie nad morzem i taki superancki apartament pozazdroscic

natuska dlatego S nie chciał dać Bartka na oddział bo sie przestraszył że może dostać jeszcze jakieś inne wiruse rota czy jakieś tam. Nawet nie zdazylam nic powiedziec zadecydował i tak było i pewnie dobrze.

Koza kurcze po twoich opisach na serio ciężko sprzedać mieszkanie

witam sie

widze ze Skrzatowa nad morzem :) fajnie :)

Kozaczino czy mi sie wydwało czy Ty masz chustę do noszenia? jeśli tak to jaką? nie chcesz sprzedac? :) jeśli ktoras by wiedziałą o jakiś warsztatach chustowych to proszę o info :)

my wkońcu się wyspaliśmy. Nikos dostał kaszelek ale dostał sinecod 2 razy i cisza na razie :)

An zdrowka dla Bartusia...nie ma nic gorzego jak chore dzieciatko :(

reklama
Dzien dobry!
jakaś połamana wstałam... i pogoda się zepsuła :/
An dobrze że już lepiej! potwierdzam z tym szpitalem, my uciekaliśmy jak najszybciej się dało i się udało, ale znajomym dzieciaczki inne wirusy nałapały, najczęściej rota :/ będę dawać znać o ciuchowisku! i dobrze że piszesz o ptaszku bo ja standardowo zapomniałam :/
Marciaa Gauganek ostatnio robił.. jak na coś trafię to dam znać :)

my wczoraj narobiliśmy planów na ten miesiąc i znowu dni mi zabraknie ;) za tydzień jedziemy do Łodzi do koleżanek z BB, a za 3 tygodnie na Mazury na jakiś tydzień :) a dzisiaj do babci na obiad bo wczoraj nie dotarłam :D i może w końcu dotrzemy do maltanki bo dzisiaj ostatni dzień :D

Do góry