reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej:) witam sie i ja:)

a u nas nocki jakies kiepskie,mala sie ciagle budzila i w lozeczku spac niechciala zreszta w lozku tez srednio nie, o 4 dostala gadulca,chciala sie bawic i jakos moze po godz udalo mi sie ja polozyc znwou i spalysmy do 8.30 teraz mala ma znwou oczywiscie drzemke...
Amnadae no wlasnie kurcze znowu jakos z mala nie bardzo,od kilku dni spokoj z katarem byl a dzisiaj znowu gesty gilek z nosa cieknie:( oszaleje normalnie...:-(
Natuska spokojnie moze nie bedzie zle z ta trojca:-)
Filona fajnie ci w tej kiecce:)
Tygrynka ty to masz sily do rana tak siedziec:-)
Karolina a co z toba? gdzie znowu wsiakals? jak dziewcynki? zdrowe? jak z mezem?
Ania a ty jeszcze w dwupaku?

a mi sie tak fajnie by pospalo ale sie nie da Bartkowi marudna sie włączyła i chyba bede musiala isc na spacer bo on nie wytrzyma i ja z nim jak bedzie marudzil spal 1 h i po pobudce mleko i ryk nawet nie chce sie sam bawic
wiec zbieram sie bo co mam zrobic pa

Ale pogoda :wściekła/y:
Filona świetnie Ci w tej kiecce :tak:
skrzat910 za daleko mam do Ciebie na pieszo a mpk nie wiem jak dojechać :-(
mamaGabi a ile stopni masz w pokoju? Bo może małej za ciepło i spać nie chce moi tak mają a co do kataru to długo walczycie a próbowałas tą solą fizjologiczną?
na-tuska dasz rade z trójcą :tak:

Dzień dobry!

Ale wczoraj zmęczona byłam , położyłam głowę do poduszki i usnęłam :-)Staś na szczęście ładnie w nocy spał, przez to że śpi ze mną w łóżku to nawet nie wiem ile razy w nocy się budzę;-)
Zostawiłam Oliwkę w domu, po południu idzie na imprezę urodzinową do koleżanki, a ja chyba w tym czasie do malty po buty pojadę bo zachorowałam na nie :-D

Tygrynka w necie do 4 :) ale masz siłę:-Dzazdroszę mężula w domu:tak:

Filona śliczna sukienka!

na-tuska ojj wesoło będziesz mieć! powodzenia:-)oby się dzieciaki ładnie sobą zajęły!

Ja nadal się martwię tym napięciem mięśniowym Stasia, nie wiem chyba pójdę jeszcze prywatnie..

Planujecie coś na dzień ojca?

jej ale napisałyście od wczoraj...juz nie pamietam co komu napisać:/

pogoda faktycznie do de... no ale co zrobić...przynajmniej troche podleje kwiatki:p no wlaśnie skończyłam wkopywać kwiatki które dostałam:) (wtajemniczona wie)
młody ogląda świnkę peepę do puki się nie znudzi mam chwilkę.
zaraz muszę się wziąść za obiad...

Lilou na jakie buty polujesz??? miłej imprezy:)
Natuska wow przedszkole w domu, powodzenia.

nic mi sie nie chce...

aha czlowiek bez twarzy bo nie chce pokazywac sie publicznie na forum do ktorego kazdy mam dosptęp. wiecie (wtajemniczone) jak wyglądam:)

co do torcika dziękuję za naprawdę miłe słowa:) cieszę się ze się podoba:) polecam się na przyszłość:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :) u nas nocka piekna zero pobudek. Jednak ja nie cycka to ładnie śpi ;p wreszcie, od 13 miesiecy jej zycia pierwsza noc bez pobudek :)

Pogoda do tylka, niewiem co robić dzis...Mała już śpi od dwóch godz, pewnie się zaraz obudzi. nie mam pomyslu na obiad... ktoś rzuci jakas propozycja?

aaa przy okazji mam suczke i pieska rasy York na sprzedaz, po rasowych rodzicach ale bez papierów. Cena 800 zł dla BB rabacik :)
DSC09830.jpgDSC09829.jpgDSC09825.jpg
pencil.png

Do góry