reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Michasia mój S mieszka tam a ja tam jeżdże jak on coś tam robi to żeby wiecej czasu z nim spędzać to jeżdzimy do niego
A mamy nadzieje że po ślubie zabierzemy sie za generalny remont chaty i działki i zamieszkamy tam bo chata to ruina na maksa że aż wstyd ludzi zapraszać. Ale nie ma sprawy możemy sie umowić.Za rok chcemy zrobić na działce dużo trawy i dużo atrakcji dla malego chuśtawiki karuzele miejsce do ogniska (dla nas) mam nadzieje ze nam wypali. Narazie mamy tylko miejsce na wypoczynek gril i polezenie na trawce reszt to duża kupa zielska odkąd mama Sławka zmarła niek tam nic nie robi wiec my musimy sie zabrać za robote i zrobić dla siebie i dla malego ;)

A jednak gril bedzie zadna pogoda nas nie zatrzyma ;)

reklama
heh nawet nie wiedziałam że coś się szykuje :-D
Jakiś czas temu mieliśmy festyn u Nas w szkole w Skórzewie i chłopaki oszaleli, wszystko za darmo było.. dmuchany zamek, chodzenie na szczudłach, na linie, ściana wspinaczkowa :-D Gabryś się wspinał i szalał, a Marcel opanował parkiet hahaha :-D
zobaczymy, jak pogoda dopisze to znów się wybawią hehe :-D

My u siebie w domu tez nie mamy zbyt pięknie.. trawnika nie mamy, ale postawiliśmy rok temu huśtawki i zjezdzalnie.. jeszcze niedokończyliśmy (robiliśmy sami z surowego drewna) .. musmy jeszcze obudować platformę do zjeżdzalni, zrobić nad nią daszek i piaskownicę i będzie gotowe.. ale kasy na razie brak na materiały.. a potem wywalimy trawę z rolki, bo jakby wysiać to chłopcy by świra dostali, jak by nie mogli wychodzić na plac zabaw :-D
hehe i u mnie z ogarnięciem wszystkiego jest odwrotnie niż u Ciebie.. nic się nie da zrobić dopóki tata mój zyje (żeby nie było, nie życze mu śmierci) .. to taki typ zbieracza - wszystko się przyda - dodatkowo ma dziwne urojenia i nic nie można zrobić porządnie bo On ma swoje wizje.. no ale co zrobić.. starszym ludziom nie da się wytłumaczyć że nie zawsze mają rację :-/

to tak jak z mama S bylo nawet za S kase jak chcialk zrobic altane wejscie do chaty to bylo nie i zyli tak jak jest teraz a jest tragedia (zlom ojciec S zbiera) i pelno gratow ze m,nie krew zalewa i doproiwadzili do takiego stanu jaki jest teraz ale ja tam zrobie porzadek Ojciec S i brat i siora nic nie robia to my sie za to zabierzemy

dobra ja spadam jedziemy do kumpeli do kozichbaniek ;) a potem na grila i na zrywanie porzeczek, agrestu i truskawek bo nikt tego nie zrobi. milego weekendu Paaa

Hej dziewczyny :-)
Michasia kropelki juz zamówione w aptece :-) mam nadzieję że pomogą bo dzisiaj oczka były bardzo zaropiałe :-(
An udanych zbiorów i grila :-)
My dzisiaj do znajomych jedziemy na urodziny ich synka :-) i też mieliśmy grila robić więc trzymam kcikuki za poprawę pogody :-)
Tygryś dzisiaj na cytadeli jest impreza z pieskami czyli coś dla Seby :-)
zmykam po coś na śniadanie papa

Hejka!

Ale sie brzydko na dworze zrobiło :-(. Mam nadzieje że jutro będzie ładnie. Póki co czekam na tatusia bo zaraz przyjedzie a potem śmigam do fryzjera a potem do Filonki.

Dziękuje Wam kochane moje za dobre słowo wsparcia!!!!!!!!!

Miłego dzionka!

reklama
Do góry