reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam się z rana;)
Ja właśnie wróciłam do domu, bo kurde pomyliłam godziny i za szybko o jedną wyszłam do pracy....grrrrr to się nazywa zmęczenie!!! Dobrze, że blisko miałam do domku, ale mężuś ma za to świeże bułeczki!
Generalnie Kozaczino chylę czoła, praca i dziecko....ja mam dosyć po tygodniu, pewnie potem się jakoś wszystko układa i człowiek nabiera organizacji ale nie ma czasu na nic, bo każda chwila z dzieckiem bezcenna, a jak kruszyna zaśnie zapieprz domowy!!!
Oki zmykam do Basi, bo dzię będę w domu jak już pewnie zaśnie, chyba że się uda ciut wcześniej!
Miłego dzionka:D

reklama
HEj ja mialam wczoraj juz lenia wiec nie pisalam nic.
Ale spotkanko super i bardzo dziekuje, A ja jestem dupa bo jak wrocilam to zoabczylam ze pod wózkiem mam marynatki dla Was na wkupne ;p i zapomnialam wam dac:)
no nic nastepnym razem

TYgrynka dziekuje ;* wiesz za co :) czekam na nastepna przesylke ;p

Michasia przeslij mi ten link do Picassy i tym co mam do nich kontakt to podrzuce ;p

Ja mam dolaaaa przez duze D.
CHyba bedzie rozwód jeszcze przed slubem. i to tak na powaznie. jeszcze wczoraj myslalam ze jestem ok miedzy nami, a wieczorem wyszlo szydlo z worka.

do wieczora musze sie zastanowic co robie, ale sklaniam sie ku temu ze spakuje sie i wyniose zanim B wroci z pracy. za duzo gorzkich slow wczoraj padlo.
a a niechce zeby Julia wysluchiwala naszych klotni i nie daj boze widziala jakies rekoczyny...
serce mi sie kraje jak tylko o tym pomysle ale nie widze innego wyjscia.

a jeszcze zostawilam wczoraj wozek na dworze i jest caly mokry bo nad ranem padalo ;/

Karolcia zaraz Ci podeslę :-) a z B. o co poszło? jak chcesz to wal na GG :-)
a o marynatach mi się też przypomniało jak byliśmy w drodze do domu :-D ale mam do odebrania 3 z face'a :-D

podkarmiłam troszkę papuge przecierkiem owocowym.. kurcze boję się że przez reakcje dzieci nie będzie chciała jeść w ogóle, muszę porobić papki i karmić z reki.. masakra.. ładnie mnie wpakowali :-?

Dzien dobry...
wczoraj szybciutko padłam a i tak nie wyspana bo Gaba sie chyab z 15 razy budzila w nocy:wściekła/y: teraz ma drzemke...
wogole jestem wymeczona i zla bo Gabi to taka mala malpka:-( ciagle przyklejona od mnie, od paru dni nie moge sie na centymetr ruszyc bo juz piszczy albo placze... a jak jestesmy na podworku to luz a w domu masakra:-(

kurcze chyba naprawde na tych facetow jakas epidemia jest,odwala im...
Karola glowa do gory... moze sie ulozy...trzymam kciuki i przytulam:-)
Poziomka i Tygrynka ja chce zdjecia na meila jak nie macie to wysle na pw.
Natuska jak najbardziej zapraszam, to sie wybierzemy nad jeziorko:)
Skrzat a gdziep racujesz? bo chyba mi cos umknelo?

MamaGabi powiem Ci szczerze że Marcel też tak mi robił.. ale on tak miał długoterminowo.. nie dośc że w nocy po milion pobudek to całe dnie na rekach chciał być albo na kolanach u mnie.. często nawet naczynia myłam trzymając Go na jednej rece bo inaczej wył..
jak przyszło lato to trochę lżej bylo bo wystawiłam kojec na podwórko, narzucałam mu zabawek i siedział, ale w domu obłed.. a teraz to tylko patrzy jak mi się ulotnić z pola widzenia i coś narozrabiać :-D

I ja się witam przy kawie bujając nogą Zośkę,

Dziękuję za spotkanie, onieśmieliła mnie tak liczna grupa, tyle dzieci, fajnie, że nas tak dużo :)

MamaGabi miałaś rację, nakarmiłam Młodą na śpika i całą drogę spała dalej:-)

Skrzat zleci szybko 1,5tyg i Basiunia będzie miała Mamusię całą dla siebie:tak:

Karola mam nadzieję, że nie jest aż tak źle między Wami i nie będziesz musiała się wyprowadzać:-(

Michasia i ja chcę foto na maila pliis, nie mam fb ani nk :zawstydzona/y:

Hejka!
Pogoda sie skopała i w sumie dobrze bo miałam już dość tej paskudnej duchoty. Mała całą noc świrowała więc jestem kompletnie nie wyspana.
Trzeba sobie kawke wypić i za prasowanie sie wziąść.

MamaGabi żyje żyje! Nic sie nie dzieje. Ja czasem mam takie dni jak sie źle czuje.

Skrzat no właśnie gdzie ty robisz?

Wlasnei Michasia moze i mi wyslesz zdjecia na meila? pamietasz mnie? ja bylam z malutka dziewczynka Gabrysia:):-) ja blondynka w okularach:)
Amandae ja tak robilam ze swoja Gabrynia i wtedy nie krecila mi sie jak glodna byla:)

no Skrzat9 juz sie martwialm o Ciebie:) bo to nie podobne do Ciebie ze cie nie ma:-) a co ci jest ze zle sie czujesz? i pisz czy wkoncui dziadkowie beda?

reklama
Tym co mogłam to wysłałam- Poziomka, Tygrynka, Julka, MamaGabi, Filona, Natuska
A reszta dziewczyn szczególnie tych nowych z maluszkami Amandae, Lilou, An dajcie jakies namiary na siebie na Fb naprzyklad :) i Guzika jeszcze nie mam :)

Do góry