reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

b005.gif
szkoda

reklama
hej :) natuska dołączam się do prośby o ksero - też chcę karnego :) uśmiałam się !!!
Na dzień mamy dostałam torcika i bukiet kwiatków no i całusy od małej :)
my po placu zabaw , mała się wyszalała i jak wróciłyśmy padła :)

hello,
Skrzat910
naj dla męża;)
Kozaczino, Tygrynka dziękuję za super dzionek:) Pogoda spacerowa typowo, więc fajnie że dzień na świeżym powietrzu:)
Ja czekam na zet! i weekend:

edit. zet nadal w pracy, a mnie gardlo zaczelo bolec i glowa;(

Ostatnia edycja:
A ja coraz gorzej się czuję, gardło boli mocniej:( ucho i jakoś głowa ćmi:( już napisałam do kumpeli że nie wiem jak jutro ze spotkaniem:( ech!!!

hej...
co za dzień :D Seba wstał o 7 i już o 8 poszliśmy na drzemkę.. do 12! potem spędziliśmy miło czas z Kasią i Ewą oraz Basią i Lulą - dzieki dziewuszki! Seba szaleje z tatą a ja padłam spać na godzinę, taka wymęczona byłam :D
przyszło mi krzesełko turystyczne, trochę sie wkurzyłam bo miało iść od razu do Szczytna, no ale jak zdążyli tutaj to też fajnie :D coś takiego: - THE FIRST YEARS - Krzesełko turystyczne - granatowe
a na jutro szykujemy się na poranek w Multikinie bo wygraliśmy bilety :D ktoś idzie z nami??

edit: Skrzat to jakiś gripex i pod kocyk!! zdrówka!!

Skrzat zdrówka! Aspirynka, herbatka z miodem albo malinami i cytryną i do łóżeczka.

Julka a czemu do kitu dzionek?

Tygrynka fajne to krzesełko.

My już po torciku. Co prawda nie wyszedł mi taki jaki chciałam ale cóż :sorry: Najważniejsze że Mężowi smakował.

reklama
Do góry