reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
My też sie meldujemy. Mąż dziś urodzinki ma więc jak dopije kawusie to śmigam robić pyszności dla niego. Mam nadzieje że wszystko wyjdzie
Miłego dzionka
My też sie meldujemy. Mąż dziś urodzinki ma więc jak dopije kawusie to śmigam robić pyszności dla niego. Mam nadzieje że wszystko wyjdzie
Miłego dzionka
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
skrzat910 najlepszego dla męża
A ja znowu siedze sama M wczoraj wrócił po 22 - 16h w pracy a dzisiaj na 6 do roboty znowu:-( kurde On się zajedzie
nie mam weny do pisania
A ja znowu siedze sama M wczoraj wrócił po 22 - 16h w pracy a dzisiaj na 6 do roboty znowu:-( kurde On się zajedzie
nie mam weny do pisania
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej a ja wróciłam ze szpitala. Kolanko już nie boli jet ok ale co roku muszę sobie fundować taką przyjemność;/
Zosia śpi a ja nie mam pomysłu na resztę dnia jutro chyba jadę z m na zakupy. musimy odświeżyć szafęZobaczymy jak to będzie. U mnie dzień mamy nie był jakiś szczególny a szkoda bo myślałam że m na coś wpadnie ;/
Zosia śpi a ja nie mam pomysłu na resztę dnia jutro chyba jadę z m na zakupy. musimy odświeżyć szafęZobaczymy jak to będzie. U mnie dzień mamy nie był jakiś szczególny a szkoda bo myślałam że m na coś wpadnie ;/
skrzat910
żyje dla nowego życia
Natuska 5 dzieci może 2 wystarczy?
Guziczku a zapisałaś mnie?
Guziczku a zapisałaś mnie?
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
skrzat910 cholera widzisz zapomniałem;//// strasznie przepraszam;/ byłam jako pierwsza i jakoś mi z głowy wyleciało;/