reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej my od godziny na nogach... mały zrobił mi pobudkę w swoim stylu, tj. skakał po mnie, żeby się wydostać z łóżka, bo on od ściany śpi.. heh
zdąrzyłam się z moim ostro pokłócić, tak że odechciało mi się dzisiaj wszystkiego :/
dobrze, że chociaż pogoda dopisuje, to mały po ogrodzie będzie biegał..

reklama
Natuska jade na bank! wiec spoko dzwon. Napewno Filipek sie ucieszy na czolgi!

Ajentka ja na Karolinie. Jedziesz na Cytadele dzisiaj ?:)

Ide wykombinowac cos na sniadanie. Zbieram sie w silach zeby isc na diete...

dieta? ja od wakacji się zbieram i zebrać się nie mogę :-( choć ostatnio zauważyłam, że tłuszczyku mam mniej, ale za to ten nadmiar skóry.. zwłaszcza ten zwis brzuszny doprowadza mnie do czerwoności... :/

dzisiaj czeka nas misja piaskownica, zobaczymy co z tego wyjdzie, kuzyn piasek nam załatwi, więc mamy już połowę roboty z głowy hehe :-)

do zobaczenia za godzinę :p
więcej nie napiszę bo młody rozwalił na przedpokoju patyczki do uszów idę uratować jakieś :D
miłego słonecznego dnia!

czesc:)
no u nas koszmarnie, kolejna noc nie przespana... Gabi spala z nami w lozku ale i tak co chwile ten cholerny katar ja budzil i plakala. teraz juz drugi raz spi a pomiedzy placze,piszczy,krzyczy,tak jej zle a ja nawet niewiem jak juz jej pomoc:-:)-:)-:)-(

milego dzionka dziewczyny i udanego spotkania:-)

i ja się witam :-)
u nas nocka taka sobie Lula się budziła z wrzaskiem :-( na cóz i tak miałam jakiś czas dobrze :-)
Skrzat9 ja na obiadek dokładnie to samo robie co ty ;-)
Milego spacerku wam życzę dzień zapowiada się piękny !!!

Witam!

Karola Dzięki że pytasz ale dziś nie dam rady niestety ale intensywnie zastanawiam się nad jutrzejszym Czecha jeśli oczywiście mogę się przyłączyć;-) U mnie największy problem w tym że Marcel o tej porze śpi bo na ktorą się jutro umawiacie, 12? Jeszcze muszę dziś zobaczyć na którą jutro ostatecznie mam być w pracy popołudniu a jak coś to może dojadę ciut później, może jeszcze będziecie. Muszę pomyśleć. W każdym razie dziś życzę udanego wypadu bo pogoda cudna.

Miłego dnia wszystkim.

hej dziewczyny..
mamgabi współczuję daj znać jak twoja malutka wyzdrowieje bo już plotek nie mogę się doczekać:)
brzoskwinka wrzuć fotę jak tam ci wyszła ta piaskownica by my nadal rozważamy co zrobić;p

oj coś ostatnio zamulona jestem miłego spotkana wam życzę:) puki co uciekam sobie pograć ;p

Guziczek jak zrobię, to na pewno się pochwalę :-)

ale mały daje mi dzisiaj popalić masakra.. chyba się stęsknił za tatą.. jak dłużej M. nie widuje, to robi się taki nieznośny.. :/

reklama
witam się i ja :) bylam po zakupy wydaje się ładnie ale wiatr jest lodowaty, już się nie mogę doczekać ciepła - mam już dość tego zimna ... na obiad warzywka na patelnię z makaronem i mięsem mielonym , a mała ma rosołek. Może jak jutro bedzie ciepło do wskoczę na Czecha bo to blisko. Denerwuję się trochę bo szwagierki synek leży właśnie w szpitalu czeka na operację przepukliny - nagle wczoraj taki mieli z nim cyrk , płakał nie wiadomo co się dzieje poszli do lekarza okazało się ,że przepuklina skierowanie i właśnie czekają mały ma 1,5 roku ma nie pić od wczoraj od 22 - zastanawiam się jak dziecku wytłumaczyć, że nie może jeść ? Czekam na wieści kiedy będzie po .

Myślałam , że moja mała śpi a ona zakłada sobie śpiochy na szyję :baffled:

Poziomka piekna stronka, podaje dalej!!

Poziomka ja chce takie fotki rodzinne!!!!:) musze pogadac z moim Ł.

big buziaki , piekna stronka bo piekne dzieciaki :-)

mamaGabi - współczuję nocki oby szybciutko maluszek wrócił do zdrówka ... jest taka maść pulmex baby smarujesz klatkę piersiową ona rozgrzewa i ułatwia oddychanie , tylko nie pamiętam od kiedy można ją stosować.

skrzat - dobrze, że już wszystko ok :)

mamusie pewnie spacerują po cytadeli - miłego dzionka :)

Do góry