reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
my poszaleliśmy na dworku, mały latał i rozrabiał, a ja siedziałam i grzałam pyszczek na słonku :-)
ta zmiana pogody nas chyba zmuliła, bo przed 14 położyłam się z małym i 15min temu wstaliśmy dopiero :-D

kurde muszę gdzieś tanie bramki na schody znaleźć i naprawić zamek w furtce od ulicy, bo mały wszędzie dosięga do klamek :/

Mąż polazł z Anielką do rossmana a ja po drzemce czuje sie jakoś ogólnie lepiej.

Julia pokłóciliśmy sie jak zwykle o teściów, gospodarstwo itp. Ale już sie pogodziliśmy :-)

Ide sobie machnąć coś do jedzenia :-)

Tygryś no proszę cię !!!! Gdzież bym śmiała w niedzielny poranek zakłócać wasz rodzinny spokój :-) dałam radę zostałam w domku i koniec!! Niech mnie w pracy cmokną w d.... i teściowa też ;-)

pewnie że niech cmokają i dobrze że z Lulą ok (może chciała mamę zostawić w domu??:-p) ale następnym razem dzwoń, najwyżej Ci odmówię:-p

Tygrynka oczywiście że o Tobie myślałam!!!!!!!!!!jak śmiesz myśleć coś innego! foch!

spadaj, mój foch był pierwszy :-p:-p:-p

my byliśmy u dziadków i na tym placu na czecha - świetny jest, zjeżdżalnia dla maluchów że mogą same zjeżdżac i inne pierdoły - czekamy na słoneczko i ruszamy, co dziewczyny??

oj my o teściów też się pokłociliśmy jak wiecie miesiac byłam w szpitalu z Natim a Damianek u teściowej i dzisiaj spytała się czy możemy jej dać troche pieniędzy bo dogrzewała farelką i ma wysoki rachunek przez pobyt Damianka

Tygrynka ja narazie odpadam ze spotkanek z wiadomych przyczyn:-(

Julia wiesz zachodzi pytanie czy ona ma na tyle pieniędzy by zapłacić czy tylko chce wam szpile wbić?

Kozaczino ciesze sie że z Małą już dobrze. A teściowa niech cie cmoknie tak jak mówisz:-)

Tygryś ooo aktywny dzionek mieliście :-)

reklama
Tygrynka moj foch drugi ale pierszy wiec się liczy jako pierwszy, nie gadaj ze Ty pierwsza fo****esz":p

Julia ehh zawsze coś...
Skrzat9 dobrze, że już dobrze:))

ja piekę tort....rocznica sie zbliża i chce coś zrobić do kawuchy.:)

Do góry