reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no w takim stylu poszukuje, tylko nie mam pojecia gdzie je szukac...a na sama mysl chodzenia od sklepu do sklepu w galeriach mnie strzela.
Marta dobrej nocki!

a my juz nie spimy i isie witamy:)

M jeszcze chrapulka,ale zaraz zajmie sie Gabi a ja jade do biedronki,lodowka swieci pustkami,wczoraj juzn ie mialam sil jechac na zakupy...

jak czasami dobrze robi taki wyjazd... zabralismy polowe zabawek tylko dla malej a teraz mala siedzi w bujaczku i bawi sie tymi co niewidziala ich przez dwa tyg i szal,bo gada do nich jak najeta:-):-):-)

jak tam laski zmiana czasu:) u nas nawet dobrze, Gabi wstala o 7 (nowego czasu):-)

oki milej niedzieli laseczki:)

Ilonka takie spodnie to tylko w galeriach:sorry:(chyba) a swoja droga fajne ale ja tez bym w nich nie zadobrze wygladala:crazy:

Cześć niedzielne śpioszki.
Anielka urządziła pobudkę o 6 i urzęduje. Mój pojechał do kwiatków a ja siedze przed lapkiem popijając kawusie. Kurde chociaż w niedziele mógłby być w domku.

Marta napisalam na gg. mam nadzieje ze dobry numer mam:p
Rikapa powodzenia w szukaniu pracy. a co bys chciała robić? w branży dziecięcej pracować?

raczej chyba na produkcji lub w jakieś hurtowni np. zabawek :-) lub artykułów dla dzieci :-D galerie odpadają po 1 za długie godziny otwarcia a po drugie weekendy w pracy a chciałabym już tego uniknąć powiem szczerze choć nie wiem jak będzie :-(męczę się już z klientami naprawdę :-(

ja buszowalam dzis w celu znalezienia wozka...wszystko juz mam obcykane...

rikapa macie jeszcze inne parasoli abc? bo jest jeszcze jedna poza astro i giro ale nie pamietam a na bobobwozki stronce jest ten trzeci

ide walnac sie do wyrka...

ps. ja mule jadlam pyszne ale marynowane z Francji :)

Marciaa na dzień dzisiejszy w naszym sklepie nie mamy żadnej parasolki abc design :-( nie chodzi Ci o spacerówkę primo czasem??

Myśmy wstały z małą o 9 nowego czasu, m jeszcze śpi a ja zaraz szykuję się do pracy :-( dobrze że to tylko 4 godzinki ale jak pomyślę ile będzie ludzi to mnie strzela :-(

hej
Rikapa tak Primo mieliscie ja? wiesz cos o niej?

Ilonqa ja uwielbiam takie spodnie ...ale z jeszcze wiekszym nabombanym krokiem ;-) w h&m jest sporo tzw haremek teraz....i kombinezonow w kwiaty jeden kupiłam granatowy...przejdz sie ty masz szczuple nogi na pewno cos znajdziesz...ja polecam h&m w m1 tylko tam sie mogę odnalezc :)

ale piekna pogoda...Niko spał clausienka noc w łozeczku wstalismy o 9!! teraz powoli mlody szykuje sie na drzemke...czekamy na Ł. i zmiatamy do przyjaciol do Pobodziesk...swoja droga 40 minut w jedna strone :/a po drodze same dziury na drogach

hej :-)

my od 8 na nogach, słoneczko nas obudziło :-) jest tak pięknie dzisiaj, że zaraz wystawiam rattan do ogrodu i nacieszę się dzisiejszą pogodą :-) obiad już uszykowany, mięsko się pichci, później tylko ziemniaczki ugotuję.. sernik w piekarniku.. żyć nie umierać hehe :-D

Marciaa przyjemnej podróży, oby nie było aż tyle dziur :-) a w h&m teraz faktycznie jest wiele fajnych ciuszków :-) ale ja jednak najbardziej king crossa preferuję, poza tym tam pracuje moja sis :-)

reklama
Hej
nie poszłam na szkolenie :-( młoda w nocy dostała temp. i co 2godz. budziła się z krzykiem :-( i jeszcze R. się nie dogadał z mamą i strzeliła focha i nie miałabym z kim Luli zostawić :wściekła/y:
Fajnie że pogoda ładna to sobie na spacer pójdziemy :-)

Do góry