reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ale właśnie ta druga część to jest o reagowaniu na złość u dziecka :-)

u nas 39,7 temp i powiększone węzły chłonne.. tak mi się wydaje... może to być angina :-(

reklama
mnie się przyda na pewno he he bo ostatnio za bardzo złośnik się zrobił...

teraz mały zasnął, ale najpóźniej jutro rano do lekarza :-(

Julia opowiada też co dzieje sie w szpitalu i jak to słucham tego to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Mieszają dzieci, wypuszczają do domu chore które wracają za kilka godzin już nieprzytomne. Strach do szpitala iść.

dlatego ja jestem za tym zeby do szpitala jechać w ostateczności , a Julia w którym jest szpitalu??

Witam wieczorowa pora
U nas w sumie bez wiekszych zmian
nadal stan podgoraczkowy takie 37-37,5 sie utrzymuje
kaszel jest straszny, i doszedl katar taka woda przezroczysta

Brzoskwinka zdrówka dla Adaśka biedulek pewnie sie meczy.
Jak sie nie zmieni nic albo co gorsza pogorszy to koniecznie jedz do szpitala
szkoda ze M akurat nie mogl ci pomoc... czasem tak bywa nic na to nie poradzisz! :* trzymaj se wkoncu bedzie lepiej

Tygrynka daj znac jak Sebuś na to mleczko plynne zareagowal

Wogóle zdrówka dl awszystkich dzieciaczków bo widze ze jakies chorobska opanowaly te malutkie istotki :)

Jula juz spi- wogole po tym Dipherganie zasypia bardzo ladnie. Ja jeszcze oporzadze nasze psiaki i tez zmykam spac
Oparzyłam sobie dzis noge a konkretnie stope, jak nalewalam wrzatek do herbaty to mi pryslo a bylam na boso... ;/
boli jak cholerka!

Moj stan psychiczny juz w sumie lepiej moze to zasluga tego ze moj B dzisiaj...
...wspomnial o slubie!!!
Ja juz dawno ten temat odlozylam na polke bo kiedys powiedzial ze jest dobrze tak jak jest i po co to zmieniac
i mi w sumie tez nie zalezy na papierku ale...jak kazda mysle dziewczyna chcialaby, zalozyc ta suknie i zlozyc przysiege!
Zobaczymy moze moje marzenie sie spelni! :)

Dobranoc Mamusie ;*

Brzoskwinka w Luboniu prywatnie przyjmuje ta Michocka.

Karola nakupuj czasopism ślubnych, oglądaj przy nim foty sukien i filmiki ze ślubów i głośno wzdychaj z utęsknieniem. Jak nie dotrze to zawsze można zwalić na burze hormonalną.

Skrzat910 dzięki za namiary, kiedyś może się przydadzą, ale w tej chwili nie stać mnie na prywatne wizyty... :-(

nie wiem, ale mam cichą nadzieję, że jednak to fałszywy alarm i Adaś sam wydobrzeje, zwłaszcza, że ma humorek cały czas, żartuje i wygłupia się. no i co najważniejsze gdyby go coś bolało, to by pokazał, bo od dawna jak coś go boli, to pokazuje i mówi "ała"..

no nic.. na razie czekam i czuwam... w razie co siostra w pogotowiu czeka, żeby ze mną jechać do szpitala. M. w pracy i nie wiem, czy jest mi w stanie dzisiaj pomóc... :-(

Karola skoro B. sam o ślubie zaczął.. to fajnie :-) Bidulka jesteś z tym poparzeniem.. :-(

oo.. Adaś sobie właśnie sam soczek otwiera :-)

Ostatnia edycja:
elo,
Brzoskwinka zdrówka dla Adasia!
U mnie była mamcia, nie pojechałam na imprezkę, zaraz idę się kąpać i potem zajrzę do Was jeszcze!
Jednym okiem "Kochaj i tańcz" ale mega chała, że oni kasę na takie filmy denne tracą!!!

Brzoskwinkaa zdrówka dla Adasia , miejmy nadzieje że to tylko chwilowa temperatura, a z drugiej strony lepiej że ma 39 niż 37 , bo jakby miał 37 to wiedziałabyś że coś się wykluwa a jak jest 39 to przynajmniej organizm walczy.:tak:

reklama
Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, że zepsuł mi się telefon i przez to straciłam połowę kontaktów, więc jak coś to lepiej do mnie pisać smsy, niż dzwonić.. bo mam w zastępstwie taki stary shit, gdzie tylko smsy właściwie wchodzą w grę.. :wściekła/y:
mam nadzieję, że jak zaniosę jutro telefon do naprawy, to dadzą mi jakiś porządny na zastępstwo.. póki co jakiś stary w domu wynalazłam...

Do góry