reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Brzoskwinka może jedź na IP sprawdzić co to. Nie martw sie na zapas bo pewnie to nic poważnego skoro Adaś aktywny jest.

AgatkaT lepszego samopoczucia życze.

U nas jak narazie poprawa bo Młoda sie uśmiechneła pare razy i domaga sie jedzenia. Schudła mi bidulka przez ten tydzień.

reklama
Skrzat910 mała szybko nadrobi, nie martw się!
ja z ip bym jeszcze poczekała, próbowałabym zbijać domowymi sposobami, bałabym się że coś gorszego młody przywiezie, a może u Ciebie w przychodni jest jakaś pomoc doraźna? może faktycznie te zęby, chociaż wysoka temperatura... szkoda że tak Ci się wszystko na głowę zwaliło :( może odinstaluj i zainstaluj gg od nowa? a M dzisiaj pracuje? jak nie to ściągaj go na siłę, niech Ci pomoże przy chorym dziecku!!! oby szybko Adaś poczuł się lepiej :*

Tygrynka wydzwaniam do M. od kilku godzin i nie odbiera, bo pewnie nie moze :-:)-( zrobiłam restart lapka i już gg działa. pewnie jakaś zawieszka była..

a na IP wydaje mi sie, że za wcześnie.. gdyby temp rosła, była jeszcze wyższa, to wtedy nie ma co czekać.. przed chwilą małemu mierzyłam i ma 38,4.. więc może jutro będzie ok.. wtedy w styczniu też tak było.. cały dzień temperatura, a na drugi dzień jak ręką odjął, wszystko ok i żadnej gorączki... najwyżej będę ścigała M., żeby przyjechał i pojedziemy na marysieńki na pomoc doraźną. albo na krysiewicza. Choć wolałabym nigdzie nie jechać..

mam nadzieję, że nie będziesz musiała, ale jeśli jeszcze tak mu podskoczy to ściągaj M i jedźcie! a teraz zbijaj jak się da! i chyba w ogóle potem idź do pediatry sprawdzić co się dzieje że ma takie epizody z temperaturą...

no wtedy w styczniu w tym dniu co mial temp to miał strasznie rozpulchnione dziąsełka, a dzien czy dwa później ząbki wyszły, a teraz mu wychodzi kilka na raz ząbków, więc możliwe, że od tego.. oby od tego... do pediatry? którego? moj rodzinny to palant :/

Tygryś masz racje że nadrobi ale jakto każda matka ja sie martwie.

Brzoskwinka mam nadzieje że to tylko taki fałszywy alarm z tą gorączką i jutro będzie już ok. A do pediatry to możesz do tej Michocka Jolanta nr. 604 895 872

Skrzat910 rozumiem Cię doskonale bo to samo mieliśmy! tylko że Seba już chodził i tak szybko nie nadrobił, dopiero teraz :(
Brzoskwinka to koniecznie zmień pediatrę!

mąż robi kolację (sałatka krabowa taka jak w piccolo - uwielbiamy :D) a ja miałam pranie wieszać, zamiast tego przylazłam do Was :p a za chwilę jakiś filmik, pewnie Wybuchowa para, bo czeka w kolejce..

ja to chyba powinnam w swoim życiu wszystko zmienić.. heh...

Skrzat910 a ona prywatnie jest? do prywatnie to ja znam dobrego pediatrę, ale obecnie juz w Tucznie przyjmuje, w kazdym razie jest dobrym lekarzem i ma świetne podejście do dzieci.

Tygrynka widziałaś w dziale spotkań mamusiek co wrzuciłam? na wichrowym wzgórzu 1 kwietnia są warsztaty bezpłatne.. ja się wybieram, może też się wybierzecie? :-)

reklama
dorzucę coś od siebie na przepisy ;)
właśnie się zastanawiałam, ale patrzyłam że to część 2 (szkoda że przegapiłam dzisiejsze;/), więc nie wiem czy jest sens?
u nas zmiana planów - sałatka z tuńczykiem i "Kochaj i tańcz" :D jak zwykle u nas zmiany jak w kalejdoskopie, nawet dotyczące sałatki lub filmu hehe :D

Do góry