reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej dziewczyny:)
My weekend mamy pracowity:D najpierw zakupy potem wizyta u rodzicow,a potem u dziadkow:)
Kupilam sobie fajne tenisoweczki-niech tylko sie cieplej zrobi to zaraz je ubiore;D
Malej wyszedl wkoncy pierwszy zabek i drugi powoli sie przebija:0 ale wszyscy sie z tego ciesza;D
Oj cos mnie trzustka boli;/ ciekawe od czego??

pojawiam się i znikam co by nie było że mnie nie ma :-( u mnie stara bieda , wypłaty brak więc masakra :-(
to nie ciekawie choć u mnie jeszcze szefowa też mi wypłaty nie wyliczyła :/ wróciła w czwartek z wakacji no i ten tłusty czwartek sprawił to że nie miała kiedy no ale ja sobie wzięłam większą cześć w piątek i resztę niech mi doliczy ile mam dobrać i w poniedz sobie resztę wezmę i od razu stracę na czynsz

Rikapa a jaką masz stawkę jeśli można wiedzieć ? możesz mi napisać nawet na priv bo mój mi mówi że moi mi mało płacą i mam sobie szukać czegoś innego a mi tam z jednej strony dobrze bo już 8 lat jestem z przerwami na dzieci ;)

Dziekuje Gosiu za oddanie glosa i za rade...cebuli i czosnku nie moge jesc bo karmie mala i nie bedzie chciala cycusia jesc:-(
a kurde majeranku nie lubie...fuuujjjjj

Natuska Gabi sie urodzial z taka czupryna i byl szal na porodowce bo dawno takiego dziecie nie mieli:) a ja sama bylam w szoku bo nie wiem po kim ona ma takie wlosy ja myslam ze sie urodzi blondyna i lysa na dodatek a tu prosze.... a zdjecie oczywiscie robione przez Poziomeczke:-)

ide spac:) dobranoc:)
nie mogę oddać dziś głosu ??? może po 24h dopiero można ???

a ja jak urodziłam Dominika to wszyscy przeżywali że taki duży a przecież większe dzieci się rodzą hehe no ale tak naprawdę wiedzieli że ma być duży bo wszystkim opowiadałam jak się pytali co i jak że ma mieć od 4200g do 4950g no i leżałam kilka dni i babki ciągle się pytały kiedy to w końcu urodzę a potem przychodziły oglądać Dominka że w końcu to już ;) , Emilka też miała włoski i jej oglądali ale aż taka czuprynka to to nie była za to mocno czarne a Dominik blondas i to kilka włosków miał na głowie zdecydowanie Dominik miał fryc i włosy za mną a Emilka za moim R

hej,
ja już nad kawką! Zaraz lecę na zajęcia - masakra...pewnie znów będę zasypiać a do 16 mam...potem do teściów na obiad. Wczoraj byliśmy u moich!
Wpadnę pewnie wieczorem!
Rikapa trzymaj się wiosna idzie, do maja niedaleko!
Na-tuska no mus mus dziś się zgadać:)
Oki uciekam, za pół h mam tramwaj, a Basia od 6:30 nie śpi..ech i teraz jeszcze zet obudziła..
Miłego dzionka kochane!

Dzień dobry :)
Ja też się witam nietypowo wcześnie jak dla mnie :) a myślałam że dłużej pośpimy bo młody zasnął dopiero o 23 :/ ale jeden plus - bez cyca :D aż mi dziwnie było... a tak to już jesteśmy po śniadanku i nie wiemy co ze sobą zrobić :D a mąż kończy dzisiaj dopiero o 14... pewnie wyciągniemy Kozę na jakiś spacerek bo jak na razie słoneczko jest ładne :)
miłego dnia!

I ja się witam,

Mam nadzieję, że na dworze jest równie przyjemnie jak wygląda :-) Ogarnę troszkę mieszkanie i lecę uczyć się wyczucia starych pedałów w aucie.
Miłego dnia Dziewczyny! :happy2:

Ja tez Kawusie już pije albo dopiero, ale po śniadanku, na obiadek to chyba rosół u tescia
Ja też mam nadzieje że bedzie przyjemnie na dworze choć S jak byl po chlebek to mówi że zimno eee ale podoba mi się że już słoneczko świeci a w tv mówili że ma być -2 stopni i śnieg ma padać choć za oknem pięknie

Miłego dzinka wam życze

Gratuluje ząbków

Rikipa współczuje że nie masz jeszcze wypłaty ja też wyczekuje l4 (bo ledwo co mi przeleją to już jej nie będę miała)

reklama
hej baby :-)
Ja ledwo żywa bo czymś się zatrułam :-( i czekam na poprawę póki co Lula śpi, małż w pracy więc muszę na nogi stanąć.
A wczoraj przytarłam auto :wściekła/y::zawstydzona/y: tyle razy wyjeżdżałam z tego parkingu a teraz mi sie tyłek nie zmieścił !!!! R. ma używanie ciekawe jak długo będzie mi dogryzał :p Idę się walnąć na chwilkę

Do góry