reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam wszystkie mamy, a szczególnie te z Poznania!!!

Ja również jestem z Poznania - Grunwald (Bułgarska), więc może znajdzie się jakaś mama na spacerek do lasku Marcelińskiego.

Czekam na odpowiedź

Pozdrawiam

reklama
CZEŚĆ KOBITKI,

KATKA PEWNIE JESZCZE LENIUCHUJE W WARSZAWIE ALE JA JUŻ WRÓCIŁAM I TAK PRZEDŁUŻYŁAM SOBIE WYJAZD DO WTORKU, NABRAŁAM TROCHĘ SIŁ POZA MIASTEM ZŁAPAŁAM MAŁĄ OPALENIZNĘ I WRÓCIŁAM DO PRACY.

CO TAM SŁYCHAĆ PO WEEKENDZIE?

PZDR. Basia

Cze SIABA i RESZTA DZIEWCZYN...:)
Wreszcie się dorwałam do inetu, na tyle, że mogę coś napisać....:)
Pozdrawiam Was serdecznie, odpoczywam sobie jeszcze, choć za dużo czasu wolnego mam i się dziwnie z tym nieco czuję.
Wracam koło 5 czerwca, więc sobie znowu pogadamy.
Pozdrawiam jescze raz_Katka vel Pyra Warszawska ;)

Cze Katka - pogadamy jak wrócisz do Poznania my też zmykamy na długi weekend troche odpocząć, w zastępstwe iwidze, że tata Zuzinka się udziela :) Pozdrowionka

Witam wszystkie mamuski z Poznania!
Jestem mama 8mio miesiecznego Dawidka i chetnie pogadam i poznam kobietki z pociechami:)
Pozdrawiam wszystkie Mamuski te juz z pociechami na swiecie jak i z brzuszkowymi Malenstwami:) wlasnie Moje MAlenstwo wstalo wiec uciekam na dwor szkoda mi dnia.

Cześć Babeczki,trochę Was - poznanianki i ten wątek - zaniedbałam (nie da się ukryć) sorki ... ale jak jest ładnie to człowiek wędruje, a jak już się dorwę wieczorkiem do netu to na kilkanaście powiadomień zdążę odpisać na 2,3 i padam...
Poza tym spacerów w wolniejsze dni nie odpuszcza mi mój ślubny a i kłopotów troche miałam z maleńką. Pociła się w nocy , gorączkowała trochę itp., itd. Dziś już lepiej i mam nadzieję, że tak zostanie.
Miłego weekendu długiego życzę wszystkim babeczkom i do przyszłego tygodnia.
Oby pogoda się utrzymała.
Pozdrawiam

Cze Siaba, myślę ze wrócę jak planowałam i nie będę przedłużać wyjazdu.W porawdzie wreszcie zrobiła się pogoda (bo prawie przez cały pobyt było zimno albo padało...brrrr...)i teraz w ogrodzie u mamy jest super,ale w domu muszę troszkę pomieszkać ;) i za mężem tęskno.
Mam nadzieję że wyjazd Ci się udał i odpoczeliście troszkę.
Pozdrawiam Ciebie i inne poznanianki
Katka

No Witam,

jak wyjazd ? odpoczęłaś ? Mam nadzieję, że pochwalisz się zdjęciami:) . U nas ok. mały w sobotękończy 8 miesięcy i w sobotę to my zmykamy na 2 tygodnie się pobyczyć :) Wczoraj poszłam z małym na spacer nad Wartę tak jak ty pisałaś, że tam najczęściej chodzisz z małą i rzeczywiście miejsce super dla dzieciaków podobało mi się bardziej niz nad Maltą. Czekam na informację pozdrowionka dla męża, który w zastępstwie udzielał się na forum ( zdjęcia małej które zamieścił sa boskie - piękne oczka - podobno tatusia - ma Zuzinek).

Siaba

reklama
Cze SIABA....
wyjazd się udał mimo braku pogody.Odpoczęłam za wsze czasy, przez pierwszy tydzień na przemian spałam i jadłam (i przytyłó mi się 4 kilo).Coś w tym jest,ze najlepiej się śpi w domu rodzinnym.
Zdjęć z wyjazdu ne mam, ponieważ ze względu na sporadyczny dostęp do kompa, nie miałabym ich gdzie zgrywać (ale w Dzieciaczkach-w Zuzinku,jest kilka nowych zdjęc zrobionych po naszym powrocie).Troszke żałuję,że nie wzięłam apartu, bo mogłabym zrobic zdj. ropuchy, która od pewnego czasu zameszkuje w ogrodxzie u mamy oraz uwiecznić dla potomnych jak to Zuzia całowała slimaki.Normalnie co zobaczyła slimaka, był juz cały jej, dostawał cmoka,a potem wciskała go do skorupki..blelleeee.
Najważniejsze że u Ciebie wszystko ok.Pozdrów Mateusza i życz mu sto lat sto lat i..... łagodnego ząbkowania..np. ;).Mam również naddzieję że wyjazd się Wam uda, będziecie wypoczęci, weseli, opaleni....
Ja od powrotu n ie byłam jeszcze nad Wartą z braku czasu, ale dzisiaj się wybieram. Zabieramy wiaderko i inne akcesoria potrzebne do piaskownicy.Wg mnie podstawową zaletą Warty jest to ze nie ma tam tylu ludzi jak nad Malta.
Męża pozdrowię jak tylko wróci z pracy..:)A kolor oczu rzeczywiśćie za nim,bo oprawa za mną...:)

Pozdrawiam_Katka

Do góry