reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dowikla- moj ma jak narazie tylko czaspe w zygzaka:p ciekawe na co bedzie miec swira:)
słowiczek- piękna kuchnia!!! ogromne gratulacje dla meża!!!
jak bedziesz miec chwilke napisz mi do jakiego pediatry chodzicie, ktorego mozesz polecic...bo ja musze przepisac Flipera do nas do przychodni zeby nie musiec jezdzic do poznania.

reklama
SŁOWICZEK
Kuchnia przesliczna:tak::tak::tak:Ale masz zdolnego mezusia:-)

ILONKA
Jeszcze wszystko przed Toba;-)

My juz po spacerku.Byłysmy prawie 2 godz.Małe od razu padły w łozeczkach a ja zaraz biore sie za sprzatanie

SłOWICZEK- kuchnia cuuuuuuuuuuuudna az sie rozmarzyłam hehehe

kurcze a ja taka wsciekła ze hoho nie moge znalesc fajnej orkiestry na wesele wysłałam juz chyba 100 e-mail i albo fajowa orkiestra termin zajety albo wolny ale graja tak ze zbrodnie popełnic mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stwierdziłam ze zaraz sama bede spiewac i grac( na grzebieniu:-D:-D)

a tak pozatym pieknie znów u nas dzis to tak ciepło było ze czułam sie jak latem:tak::tak::tak:

Witam sie i ja:-)
Niewyspana,przeziebiona:no::angry:Oby dzieciaki dzisiaj sie grzecznie zachowywały
Zaraz zrobie sobie cieplej herbaty z cytryna i moze przejdzie;-):-)

PINKA25
razem z poprawinami wzieli 1200 tylko ze oni sa ze strzałkowa i dojezdzaja
to numer 886 220 155

dzieki zaraz zadzwonie a powiedz mi jak grali fajnie maja swoja strone internetowa albo cos? a i jak sie ten zespół nazywa?

Gosia- masakra jest teraz wlasnie jeden chłopak DJ mi odpisał ze va wolny termin ale chce zeby przesłał mi jakies pliki ja gra uffff ................

reklama
Do góry