reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam nowe koleżanki. :-)
Ja tylko na chwilunię...
...remont kuchni trwa.
Ilonka, ja z mężem na rocznice nie kupujemy sobie prezentów, te zostawiamy na inne okazje a jest ich przecież tak wiele.... Poprostu obchodzimy ten dzień uroczyściej duchowo, że tak sie wyrażę :-) . Kolacja przy świecach, winko, albo obiadek w restauracji, ...romantyczniej, bardziej nastrojowo do tego podchodzimy. Może zbyt sentymentalni jesteśmy. Taka chwilka zadumy, nad tym co było...ile już osiągnęliśmy razem, jakie plany na przyszłość. itp.

Odezwę się jak już ten sajgon posprzątam...wiecie, mąż w domu meble skręca i mam jeden wielki budrel w chacie. Chyba zacznę już przedświąteczne porządki a potem będę tylko odpoczywać.
Sorki, ze nie odpisuję każdej. Obiecuję poprawę :-)

Pozdrawiam

witam z rana:)
my juz na nogach tzn. Fliper znowu spi wiec pisze:p
dziekuje za pomoc i wszystkie propozycje.
Gosia-nie chodzi tu o kase, tylko tak jak mowisz cos fajnego, orginalnego.... fajny ten brelok:)
kiedys robiłłam sama kartki na rozne okazje.... moze i teraz wpadnie mi do glowy orginalny pomysl...i ja zrobie:)
moj P. dzis do szkoly jechal, wroci dopiero ok. 17h
tesciowka mnie od rana wnerwiła.... bo pyta czy zapraszam moich rodzicow zebysmy mogli w NASZA rocznice zjesc razem obiad?! helołll to NASZA rocznica...a ci juz nam dzien planuja:/ ale mnie wnerwila ogolnie to jest bardzo fajna ale teraz przesadzila. wrrr

Witam sie i ja:-)
My dzisiaj jestesmy wyspani-chyba;-)
MONIAKP
Prezent fajny.Mi tez pewnie na dniach urodzi sie chrzesniak i bede miala takie dylematy;-):-)Ale ja uwielbiam dawac prezenty:tak::tak::tak:
ILONKA
Jak sie zdecydujesz na jakis prezent to pochwal sie co wybrałas:tak:
NATAK
Moja znajoma tez miala miec blizniteta,ale jedno wchłoneło drugie i teraz Jej coreczka ma rozne odcienie oczek i brwi
Miłego dnia dziewczyny:-)

ja nie moge co wy o tym wchłanianiu??? to przerazajace....przynajmniej mnie.
bylam na 10:40 u dermatologa....przepisala mi masc za 70zl! :I ale znalazlam w promocji za 45zl.
teraz siedze tym posmarowana i mam ochote nałozyc sobie papierowa torbe na łeb...bo od razu mi wszystko wywalilo na twarzy. jesli to nei pomoze mam za 2tyg sie pojawic i zleci hospitalizacje itp.
aha bo stwierdziła atopowe zapalenie skory...mam nadzieje ze od tego mi przejdzie. tak mnie teraz twarz piecze ze szok. goraco mi swedzi...ale jak czytam ulotke to normalne objawy stosowania.

co do rocznicy to 28...tesc wyprawia swoje imieniny czy tam urodziny juz sama nie wiem:/ a my mamy 29. ....a znowusz 30-go musze byc u moich rodzicow bo mam znowu sprawe do zalatwienia. juz mam dosc ale niestety musze.

a co u Was???pozdrawiam. w ogole to ładny dzisiaj dzien:)

Witam
ilonka1q
U nas cięzki dzien bylismy u tesciow na wsi i postanowilam miec ogrodek,napacowalam się ale co tam wazne ze warzywa bede miec z wlasnego ogrodka

My bylismy dwa razy na spacerku i do tego na kawie z okazji roczku synka mojej znajomej:tak::tak::tak:
A remont jeszcze trwa i pewnie potrwa przynajmniej do jutrzejeszedgo wieczoru

Jak jutro bedzie tak ladnie to wybieramy sie znowu do parku solackiego karmic kaczki:-);-)

ILONKA
Wspolczuje z ta piekaca i swedzaca twarza brrr.Oby masc pomogła

GOSIA
Pierwszy raz słysze ta teorie o osobach leworecznych:baffled:
A moja siostra jest mankutem:rofl2:

MONIAKAP
Ogrodek to naprawde swietna sprawa:tak::tak::tak:Sama bym chciala miec

czesc laseczki

kurcze padam na pysk!!!!! ale jeszcze jutro do pracki i 2 dni wolnego:tak::tak: to wreszcie sie z kolezanka spotkam bo juz 2 miesiace sie nie widziałysmy........

ilonka- oby masc pomogła na papunie:-D:tak:i jak zdecydowalas sie co kupisz??
Gosia- i jak tam po wizycie i T???????
Nata-pogoda dzis cudna była kwiatki kwitna az zyc sie chce!!!!! i jie chce bo ja słysze cos sie na swiecie wyprawia to czasami załuje ze mam neta i telewizor w domu:confused2:
monikap-mniam mniam wlasne warzyka super!!!! ale ci zazdroszcze apatytu mi narobiłas na taki swieży groszek i marcheweczke:-p:-p
Dowilka- no to sie naspacerowałyscie dzis tak jak my nogi w D.... mi juz wchodza:laugh2::laugh2:

Witam
My zaraz jemy sniadanko:tak:Chyba ze spaceru do parku nic nie bedzie:no:chyba ze sie rozpogodzi
Milej niedzieli:-)

reklama
witam niedzielnie:)
Gosia- imprezy razem nie che robic, bo nie mam ochoty na takie laczenie. od razu by bylo wszystko tak jak tesciowka chce, cale menu i nawet goscia. a ja chce zrobic cos sama bez niczyjej pomocy...ani spędu.
co do prezentu jeszcze nie wybralam....ale intensywnie myśle:)
na moja alergie masc pomaga. choc twarz po nije piecze strasznie i uczucie jest takie jakby płoneła to juz widze poprawe. mam nadzieje ze mi wyleczy:)

pogoda taka dupiasta, spac mi sie chce.
widze ze remonty w pelni:) my nic nie planujemy w najblizszym czasie. czyba ze w raz z w wiosna posadzic jakies kwiatki.:)) mały mi kwiczy w łozeczku....juz mnie glowa boli.... cos czuje ze bede miec ciezki dzien....

Do góry