Witam
Patara- ja pracuje tylko w weekendy w tygodniu z dzieckiem w domu jestem bo moj chłopina pracuje
a Tobie nie zazdroszcze tych godzin jak wracasz to pewnie juz na nic nie masz siły i ochoty.................
Ilonka- tak pieniazki dzis wlasnie doszly na kopoercie była pieczatka ze wysłano 2 grudnia
a juz dawno pisalas ze wysłałas............. no ale najważniejsze ze doszło paczke wysle w sobote........
co do podciagania sie małego to kazde dziecko jest inne i inaczej sie rozwija rzadko spotyka sie podrecznikowe dzieci;-) wiec mysle ze nie powinnas sie martwic na zapas...................
a jeszcze jedno nie wiem czy wiesz ze nie wolno!!!!!!!!!! zmiejszac oraz zwiekszac dawek mleka dziecku.......................
po to masz na opakowaniach napisane ile miarek na dana ilosc wody zeby sie tego trzymac.................
jarzebinka- no u na to swieta pełna para choinka jak najbardziej z reszta Angole juz na poczatku listopada zaczynali stroic domy i choinki ubierac....................a szał zakupowy to juz tu od października trwa
Dowilka- to jak juz swoje okna pomylas to do mnie zapraszam hehheh
Gosia- i jak tam włosy doprowadzilas je do porządku??????
Rosmerta- hehe no ja tez sie boje ze choinka nie raz na ziemi bedzie lezała dobrze ze bombki plastikowe;-)
wczoraj tak sobie siedze i zdałam sobie sprawe ze za dwa tygodnie Tesciowa juz bedzie masakra jak to szybko zleciało
lece mała połozyc bo juz mi marudzi ze spiaca i zajrze do was na spokojnie