reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja porządki mam już zrobione w szafach, szafeczkach itp. Jak rzucałam palenie musiałam mieć zajęcie i tym sposobem mam już większość ogarniętą. :-)

Za życzenia zdrówka pięknie dziękujemy.
A Gaba jeszcze się trzyma...

reklama
witam

moje drogie wpadam sie przywitac bo po sniadaniunlece do miasta kupic cosik na mikołajki hehhe i teraz przed chłopem zdazyc musze bo o 14 z pracy juz bedzie wiec zeby nie widział:rofl2: a małej to chyba jakies ciuch kupie bo zabawek to ma tyle ze masakra a to co myslalm ze jej kupie typu nowe miski i sztućce to Tatus kupił wczoraj +pluszaka :nerd::nerd::nerd::nerd::nerd: niom to ja myslec musze

jarzebinka- a wiesz ze te co nie wygladaja najwiecej potrafia:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gosia- no widzisz sama sie dzis nie przemeczaj kurde człowiek sprzata i tak ciagle brudno jest:happy2:
Dowilka- czy ty te zdjecia za kazdym razem wklejasz????????? chyba tak co? mozesz tak zrobic ze jak raz wkleisz to juz ci sie zawsze beda pokazywac,a suwaczki umiesz wklejac?

ok lece na sniadanie

Dowikla widziałam na innym wątku ze twoje małe to kruszynki są z wagą no ale są wcześniakami prawda :confused: i chyba centyle są dla nich inne bo wiem jak z kuzynką jest bo ma bliźniaki :tak:
Gosia - centyle są te same, ale inaczej oznaczasz wiek. Przynajmniej tak jest w przypadku rozwoju motorycznego (np, obrót plecy-brzuszek, siadanie itp)
słowiczek - rzuciłas kopciuchy? GRATULUJĘ!!:-D jak się czujecie, dalej masz szpital w domu?
rosmerta - ja nie zaczęłam żadnych porządków.:no: jak tak dalej pójdzie, tro światecznych porządków nie będzie - nic więcej co na codzien i dodatkowo w sobotę zawsze więcej troche chatę oblecę...:baffled:

Chciałam się z Wami podzielic nowinką:tak::tak:
Wczoraj byłam u gina i bedę miała SYNUSIA:tak::tak:
Mały szkrab nie chciał się pokazać , po 20 min jeżdżenia mi po brzuchu w końcu gin zobaczył siusiaczka:tak: Pozwiedział, że na 100 % będzie chlopak :tak::tak:
Więc moje przeczucie sie nie sprawdziło:-) Różowe ciuszki które zakupiłam wywiozłam do mojego brata bo on bedzie miał córeczkę:tak:

cze
dziewczeta,ale naskrobalyscie:>
przez wiele dni w ogole nie zag;adalam do kompa,staralam sie przeczytac wszystkoa,le nei wiele pamietam :D
witam nowe i stare poznanianki:D
Mikolaj juz u mnie byl,kieruje sie teraz na Wilde ponoc ;)
ja wp racy bylam do 21 z minutami ,juz mocno daje sie odczuc szal przedswiteczny a jeszce dzisiaj dzien przed mikolajkami,normalnei rodzice nie maja zahamowan...:>
Slowiczek - zdroweczka...az sie boje tego,kiedy znowu ty zlapiesz zapalenie oskrzeli znwou... ech...
Moje pikne byly tez teraz chore,ten tydzien Wtk wzial opieke na nie - Zuzka na antybiotyku od poczatku,Hania antybiotyk bierze od dzisiaj do nosa<ma taki katar od 12 dni i nie chce sie skonczyc..blee i kaszelek>,po wyleczeniu mam jej podac szcepionke do nosa..:confused:stosowala ktaras z WAS?
Bylam dzisiaj,bez Hani,tylko z jej wynikami u hematologa i znowu parametry nam pospadaly,ale zobaczymy co daelej bedzie...
pozdrawiam

kina- to gratulacje!!!!!!!111 ale moja kochana wszystko sie moze jeszcze zmienic znam duzzzzzzzzzzo przypadków ze móili iz chłopiec bedzie a tu baba wyskoczyła:szok::szok: bo gin myslal ze to jajeczka a to pepowoinka tak sie zaplatała:-):-):-):-)

Katka -witaj

no ja myk do pracki a wy chwalic sie co Mikołaj przyniósł ja dostałam dwie sukienki fotki wkleje po pracy.........................

Chciałam się z Wami podzielic nowinką:tak::tak:
Wczoraj byłam u gina i bedę miała SYNUSIA:tak:

GRATULACJE, choć jak pisze Pinka, wszystko jeszcze może sie zmienić ... oby nie

witam nowe i stare poznanianki:D

Bylam dzisiaj,bez Hani,tylko z jej wynikami u hematologa i znowu parametry nam pospadaly,ale zobaczymy co daelej bedzie...
pozdrawiam

witamy, witamy i zdrówka życzymy dziewczętom .... ja o szczepionce nic nie słyszałam...... i poprawy wyników Hanusi życzę :tak::tak::tak:

no ja myk do pracki a wy chwalic sie co Mikołaj przyniósł ja dostałam dwie sukienki fotki wkleje po pracy.........................

o ho ho... u mnie pusto pod podusią :szok:

PS. w galeri wkleiłam zdjęcia pokoiku

hej dziewczyny
DAWNO MNIE NA TYM FORUM NIE BYŁO,PEWNIE MNIE JUZ NIE PAMIĘTACIE.
MIESZKAM NIE DALEKO POZNANIA MAM CÓRCIE ZUZANNE I JESTEM 6 LAT PO SLUBIE :)

CÓRCIA OD WRZEŚNIA CHODZI DO PRZEDSZKOLA A JA DO PRACY,POWIEM SZCZERZE ZE NA POCZATKU NIE BYŁO ŁATWO,ZUZA PŁAKAŁA A JA RAZEM Z NIA,ALE Z CZASEM WSZYSTKO SIE UNORMOWAŁO :):)

JAK TAM DZISIEJSZY MIKOŁAJ,BUTY BYŁY PEŁNE???

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
DAWNO MNIE NA TYM FORUM NIE BYŁO,PEWNIE MNIE JUZ NIE PAMIĘTACIE.
MIESZKAM NIE DALEKO POZNANIA MAM CÓRCIE ZUZANNE I JESTEM 6 LAT PO SLUBIE :)

CÓRCIA OD WRZEŚNIA CHODZI DO PRZEDSZKOLA A JA DO PRACY,POWIEM SZCZERZE ZE NA POCZATKU NIE BYŁO ŁATWO,ZUZA PŁAKAŁA A JA RAZEM Z NIA,ALE Z CZASEM WSZYSTKO SIE UNORMOWAŁO :):)

JAK TAM DZISIEJSZY MIKOŁAJ,BUTY BYŁY PEŁNE???

no ja nie pamietam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gosia- to pochwal sie co doatałas...............................
Jarzebinka - ale wam sie pokoik udał na super teraz czekamy na wasz intymny kącik;-))))))))

kurcze a ja padam na pysk jakas dzis bez sił jestem heehhe to pewnie po wczorajszych wieczornych figlach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i małym kieliszku likieru:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
obciełam małej grzywke bo juz jej strasznie na oczy wchodziła było mi troszke zal sciąc tego loka ale coz oczy ważniejsze......................

ooooooooo pranie sie wyprało ide wywiesic:-)

Do góry