reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzieki Antylopka:-)

jesli chodzi o zdjecia to jest to format 10x15 tylko trzeba dobrze sprawdzic rozdzielczośc zdjęc bo jak jest zła to wychodzą troszke mniejsze po długości

Gosia ten basen otwierają 13 grudnia, w sobotę przyszłą:tak::-) tam juz wszystko skończone i gotowe :tak:

Załączniki

• plakat.jpg
    plakat.jpg
    127,5 KB · Wyświetleń: 14
reklama
CZES KOBITKI

ja wlasnie kawke pije mała zasneła dzis szybko jak nie wiem taka padnieta była:dry::dry:kurcze juz 4 zeby idą jej na raz:szok::szok::szok::szok:dziasła popuchniete nie chce mi znów jesc,ciagle marudzi obija sie o sciany ehhhh a ja tyle roboty mam ze hohoho......................

juz sie umowiłam z chłopem ze po pracy zabieram mała na zakupy a ja Generalne porzadki robie!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez te wentylatory co nam zalozyli co dzien pełno kurzu juz mnie to wnerwia mówie wam..................................

a jutro planuje zadbac o siebie paznokietki maseczka i te sprawy dzis musze zadzwonic do fryzjer i sie umówic bo juz mi włosy odrosły i trzeba cosik zmienic musze jakiejs fryzurki drapieżnej poszkuac:-D:-D:-D:-D:-D

Gosia- ja po tobie ok postaram sie zafasolkowac hehehh
Nata - daj znac jak tam lot
Jarzebinka- to super ze mieszkanko powoli sie zapełnia
Słowiczek - jak tam z paleniem rzuciłas juz na dobre???????????

Słowiczek - jak tam z paleniem rzuciłas juz na dobre???????????
mam taką nadzieję.
Na razie się trzymam. Niedługo już miesiąc będzie.

cześć.
Sama nie wiem co ja chciałam jeszcze napisać.

Gaba mi się rozkłada...tzn. bardzo kaszle...była 3 dni w przedszkolu. Aż się boję po nią jechać do przedszkola, bo nie wiem w jakim stanie będzie.
Nie mam weny do pisania.
Dół przez te choróbska.
Także wybaczcie.
Pozdrawiam.

No laseczki ale dzis zaszalałm posprzatalam calą chate w szafkach itp,poprasowałam poprała dywany poczysciłam i juz padam na pysk a jeszcze lodówke chciałam umyc i u Wiki w szafie porzadek zrobic :rofl2::rofl2::rofl2:no ale to juz jutro bo dzis wszystko mnie boli:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

teraz lece na serialik na wspólna potem kompielka i nunu

do jutra paaaaaaaaaaaaaaaa

Ja tez musze sie zabrac za takie porzadki,ale dopadl mnie taki len ze niewiem kiedy to zrobie:szok:A mam zalegle prasowanie:crazy: okna do umycia i wogole to wszedzie musze posprzatac:wściekła/y:Moze jeszcze przed swietami uda mi sie to zrbic:-)
Dzisiaj bylam z malymi na spacerze bez wozka i za daleko to nie doszlam bo Klaudia zaczela strzelac fochy na ulicy i nasz spacer skonczyl sie na Placu Asnyk-a mieszkamy minute od placu:confused:
Ale udalo mi sie pojechac na cytologie i czekam dwa tyg na wyniki.Mam nadzieje ze wszystko bedzie oki ,bo zawsze mialam jakis stan zapalny:wściekła/y:
Jutro czekam mnie ostatnie platne szczepienie dla dziewczynek,po szczepieniu napisze waga i wymiary(oby do przodu):-):-)
Milego wieczorku dla wszystkich;-)

Gaba mi się rozkłada...tzn. bardzo kaszle...była 3 dni w przedszkolu. Aż się boję po nią jechać do przedszkola, bo nie wiem w jakim stanie będzie.
Nie mam weny do pisania.
Dół przez te choróbska.

zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak::-D:tak:

No laseczki ale dzis zaszalałm posprzatalam calą chate w szafkach itp,poprasowałam poprała dywany poczysciłam i juz padam na pysk a jeszcze lodówke chciałam umyc i u Wiki w szafie porzadek zrobic :rofl2::rofl2::rofl2:no ale to juz jutro bo dzis wszystko mnie boli:nerd::nerd::nerd:

Pinka skad Ty wzięłas na to wszystko siłę, bo nie wygladasz na taką ......:-D

Milego wieczorku dla wszystkich;-)

miłego, miłego ...a pozostałe pociechy jak maja na imię: Klaudia ......... ????

miłego, miłego ...a pozostałe pociechy jak maja na imię: Klaudia ......... ????[/quote]
Pozostale pociechy to Wiktoria i Dominik.
Pozdrawiam serdecznie:-)

hejka
widzę, że przedświateczne porządki pełna parą;-):-)
ja wczoraj pomyłam okna u małego w pokoju i w naszej sypialni,dzisiaj piore firanki:tak: czeka mnie jeszcze mycie okien w salonie, no i mamie musze pomóc w reszcie domku z tym myciem
rany i w szafach to tez by sie przydało porobic porządek:dry: u HUbka porządek jest bo dopeiro niedawno mebelki ustawione to bałaganu nie zdązyłam zrobić:-D:-p ale u mnie to masakra:zawstydzona/y:

miłego dnia :-)

reklama
Witam:-)
Gosiu-rzeczywiscie waga moich dzieczynek jet niska,ale na centylach idzie na szczescie rowno ze wzrostem.;-)A skonczony 34 tydz ciazy to juz nie sa takie wczesniaki jak na blizniaki(co prawda z usg wychodzily na 30/31 tydz ale moja lekarka twierdzi ze dzieci urodzone w 30/31 tyg ciazy nie zachowuja sie tak jak one po porodzie_one nie mialy respiratoro ani zadnych problemow,jedna dostala 9 a druga 10 punktow,waga im spadla do 1,6 ale i tak wyciagneli je z inkubatorkow i lezaly ze mna na sali i jak waga im urosla do 1850 to wychodzilysmy do domu)Jesli chodzi o siatki cerntylowe to od poczatku lekarze patrzyli na normalne a nie dla wczesniakow.:-)
Rosmerta-ja za porzadki zamierzam zabrac sie w weekend i do tego zrobic pierwsze zakupy:tak:

Do góry