reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Iza_o a ten stomatolog to prywatnie czy na NFZ?
prywatnie świetny jest dr Marczak z Grunwaldzkiej 38
robił mi plomby bez nieczulenia (bo nie mogłam wziąć ze względu na karmienie piersią) i był tak delikatny, że prawie nie poczułam.
na NFZ nie znam nikogo, bo nie chodzę. szkoda mi na to moich zębów.

reklama
Szukam kogoś kto mi nie zepsuje zębów. Jeśli lekarz miałby podpisaną umowę z kasą chorych to zawsze trochę taniej, ale chodzi mi o kogoś kto się zna na swojej pracy. Dzięki za namiary pana doktora:-)

iza ja Ci mogę polecić K-DENT mają umowę z nfz,ale musisz zawsze przy rejestracji spytać czy wizyta na kasę czy płatna,bo zwykle pod koniec miesiaca już nie mają punktów,tam zaś polecam dr HANNĘ MARCZAK przyjmuje we wtorki od 9-13 czy jakos tak, w każdym razie super babka jak dla mnie,bardzo delikatna i faktycznie zajmuje się pacjentem,niezależnie od tego czy robi coś za co płacisz,czy na kasę chorych to jest na os. Armii Krajowej 125 tel. 061 876 70 49

Iza, jeżeli jesteś z Poznania lub z okolic to zapraszam na nasze spotkanie 28.04 o godz. 9.30:-) :-D na Malcie, zbiórka przy stacji Maltanka:-) :-D

Czesc dziewczyny.
Nie mam czasu albo siły usiąść i napisać, zaczęliśmy remont łazienki-koszmar.
Pomijam bałagan, ale nie mogliśmy dojść z mężem do porozumienia co do płytek, kiedy wkońcu obojgu nam sie spodobały to trzeba na nie czekać 2tyg a w dodatku nasz kafelkarz powiedział ze ma czas dopiero za miesiąc.
Mam już dosyć pragnę wykąpać sie wkoncu we własnej łazience.

Jarzebinka ostatnio nie mam czasu zbytnio na Ogródek ale musimy sie wkoncu spotkac, byłam kilka razy ale od rana. Będziesz może jutro? Umówmy sie konkretnie co, około 17?

reklama
Do góry