reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
miz Adasiowy.jpgz ciotą Giją mix.jpgAdas na benc.jpg

na-tuska śmiej się hehe ale miał duże łapki jak był mnijszy teraz mi się wydaje, że stopy ma jakieś takie wielgachne :-D
po tacie :-)

ilonka
spoko, kupon zachowany dla Ciebie :-)

Natuśka a te pierwsze to Emilka czy Fil? bardzo podobni sa do siebie :) ale jej fajnie z takim bratem :)

Brzoskwinka super masz synka! ale ten szpitalny to biedulek mały :( ale dobry pomysł by wziąć Wasz leżaczek!
Sebie zawsze dawali o jakieś 3 miesiące więcej, mąż się śmieje że go trochę przechowałam w brzuchu :D jak się urodził miał 4070g i 57cm:
DSC01293.JPG

a chodzić przy meblach zaczął już jak miał 7mies!a sam jak miał 9 i teraz łazi w kółko ;) właśnie chcę w sobotę popytać fizjoterapeutę o takie szybkie chodzenie, niech spojrzy na Sebę czy wszystko ok, bo rodzina straszyła krzywymi nóżkami :/

jaaa ale się dzisiaj miło rodzinnie i dzieciowo zrobiło:sorry2: a nie parówkowo:-D

Brzoskwinka ostatnia fotka Adasia jest boska! a kto to w kręconych włosach - Ty??

Ilonka Twój Fil jest super :D a to Ty z nim na zdjęciu??? w ogóle pokaż się!!!

Adasiowi też zawsze dawali o jakieś 2-3mc zawsze więcej.. ale jak się urodził to miał 3100 a jak wychodzilismy 2850..

wiesz co.. ja gdzies czytalam w jakiejs madrej ksiazce, ze jak dziecko samo z siebie, przez nikogo nie popędzane zaczęło chodzić nawet tak szybko to nie jest to żadnym zagrożenie, bo dziecko samo wie i wyczuwa co może i jakoś tam podświadomie w takich sprawach sobie krzywdy nie zrobi.. nie wiem jak to ująć, ale w sobote bedziemy miec spotkania i zabawy z fizjo to warto zapytac, masz rację, dla własnego spokoju :-)

edit. ta w kręconych włosach to moja siostra, a Adasia chrzestna :-)

Ilonka mały Fil zupelnie nie podobny do tego dzisiejszego.. :-)

na zamkniętym wrzucę Wam fotę bardziej prywatną hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry