reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

DSCF9869.jpg

nie wiem jak to wyszło, ale to na próbę, także z góry przepraszam :-)
zdjęcie z wigilii...

reklama
Bardzo lubię czarno białe zdjęcia Ritka to taka mała kobietka to już nie bobas hihi fajna dziewczynka :-)
Ogólnie dzieciaki są super wszystkie te minki, śmieszne powiedzonka są rozbrajające :-)
Ja do plazy nie idę bo nie mam kasy ani czasu :-(
Tygrynko bardzo chętnie poszłabym na spacer no ale Lula musi wyzdrowieć na 100% a te uszy to powikłanie po przeziębieniu :-(
Kochane uciekam bo jutro do joba wstać trzeba :-( ale czwartek wolny hihi

Natuśka na dole każdego posta masz z prawej strony ikonkę (za "odpowiedz" i "cytuj") "multicytat tego posta", klikasz w niego przy każdym poście który chcesz cytować i odhacza Ci się "ptaszkiem" :p potem w zaawansowwanej odpowiedzi masz wszystkie posty zaznaczone.. nie wiem czy w zwykłej też, ale ja zawsze robię zaawansowaną bo jest bardziej przejrzyście :)
a Twoje dzieciaczki jakie podobne do siebie, słodkie mikołajki :)

Brzoskwinka hehe super fotka :D

Guziczek - CZARNA KOPERTOWA SUKIENKA KORONKA XS - 34 (1424884787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Kozaczino a właśnie - gratuluję ząbka! no to jutro z nami siedzisz i gadasz o parówkach jak w czwartek wolne :p a do plazy możesz się przejść jak będziesz miała czas do towarzystwa, albo na puszeczkę :p

mam sporo fajnych fotek, ale nie będę tu zaśmiecała wątku.. noo te mikołajki są świetne..
a Ritka to niedługo wyrośnie na niezłą pannicę :-)

Kozaczino z uszami nie ma żartów, trzeba dbać o to.. bo od zwykłej infekcji potem mogą być problemy ze słuchem..
dużo zdrówka dla małej!

reklama
Do góry