reklama
Bardzo lubię czarno białe zdjęcia Ritka to taka mała kobietka to już nie bobas hihi fajna dziewczynka :-)
Ogólnie dzieciaki są super wszystkie te minki, śmieszne powiedzonka są rozbrajające :-)
Ja do plazy nie idę bo nie mam kasy ani czasu :-(
Tygrynko bardzo chętnie poszłabym na spacer no ale Lula musi wyzdrowieć na 100% a te uszy to powikłanie po przeziębieniu :-(
Kochane uciekam bo jutro do joba wstać trzeba :-( ale czwartek wolny hihi
Ogólnie dzieciaki są super wszystkie te minki, śmieszne powiedzonka są rozbrajające :-)
Ja do plazy nie idę bo nie mam kasy ani czasu :-(
Tygrynko bardzo chętnie poszłabym na spacer no ale Lula musi wyzdrowieć na 100% a te uszy to powikłanie po przeziębieniu :-(
Kochane uciekam bo jutro do joba wstać trzeba :-( ale czwartek wolny hihi
Natuśka na dole każdego posta masz z prawej strony ikonkę (za "odpowiedz" i "cytuj") "multicytat tego posta", klikasz w niego przy każdym poście który chcesz cytować i odhacza Ci się "ptaszkiem"
potem w zaawansowwanej odpowiedzi masz wszystkie posty zaznaczone.. nie wiem czy w zwykłej też, ale ja zawsze robię zaawansowaną bo jest bardziej przejrzyście 
a Twoje dzieciaczki jakie podobne do siebie, słodkie mikołajki
Brzoskwinka hehe super fotka
Guziczek - CZARNA KOPERTOWA SUKIENKA KORONKA XS - 34 (1424884787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a Twoje dzieciaczki jakie podobne do siebie, słodkie mikołajki
Brzoskwinka hehe super fotka
Guziczek - CZARNA KOPERTOWA SUKIENKA KORONKA XS - 34 (1424884787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
mam sporo fajnych fotek, ale nie będę tu zaśmiecała wątku.. noo te mikołajki są świetne..
a Ritka to niedługo wyrośnie na niezłą pannicę :-)
Kozaczino z uszami nie ma żartów, trzeba dbać o to.. bo od zwykłej infekcji potem mogą być problemy ze słuchem..
dużo zdrówka dla małej!
a Ritka to niedługo wyrośnie na niezłą pannicę :-)
Kozaczino z uszami nie ma żartów, trzeba dbać o to.. bo od zwykłej infekcji potem mogą być problemy ze słuchem..
dużo zdrówka dla małej!
reklama