reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rikapa trzymaj się kochana! Ciężko coś doradzić, bo każdy wie najlepiej co byłoby dla niego najlepsze! Musisz postapić tak jak uważasz i podjąć decyzję co będzie dla Ciebie i Ritki najlepsze! Trzymam za Ciebie kciuki! Ale pamiętaj nikt nie ma prawa krzywdzić Ciebie!
Ja czekam na męża, bo zebranie się przeciąga, Basia pospała przed osma poł h i teraz płacze w łożeczku bo spać nie chce, więc ją wzięłam na kanapę to się cieszy i grzecznie bawi...ech te dzieci! Wygrałam dziś aukcję przed chwilą SUPER OKAZJA! Zestaw dla dziewczynki + GRATIS! (1420520180) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie?
ta koszulka z hello kitty fajna :-)
i za tą kasę opłaca się wg mnie. bo ciuszki wyglądają bardzo porządnie (chodzi o zużycie)

reklama
dokładnie Rikapa, zastanów się, przemyśl, a potem ostro w tą stronę co postanowisz działaj, powodzenia!

Brzoskwinka ale się miło czyta Twoje spokojne posty o tym, że doszliście do porozumienia, że idziecie powolutku do przodu... także powodzenia życzę, niech już nie będzie więcej źle!

Kozaczino no zdrajca ze mnie, ale moja wina że w lidlu coli nie mają a pepsi za 0.99zł była?? ciężkie czasy idą, trzeba oszczędząć :D może jakiś spacerek naprawczy?? :p chociaż ja się martwię że Lulę boli uszko po tamtym wiatrzysku :( a babcię Lula ma super! pożyczycie czasem?? z garem fasolki?? :p a jak tam sąsiadka? jak opowiadałam Tomkowi Wasze perypetie to nie chciał wierzyć, i że tyle lat! a do jakich Ty sklepów po pracy latasz, hę??

ja to się wciąż czaję na pepco w pestce i jakoś dojść tam nie mogę :D

właśnie się poczułam jak Bridget Jones czy jakaś inna bohaterka filmu romantycznego - luźna piżamka, wielka pucha korzennych pierniczków i pucha pepsi przed lapopem :D

moja mała właśnie powiedziała : tocham cie mamusiu :-)
coś pięknego :-)

do mnie Adaś dzisiaj parę razy podchodził przytulał mnie i buzi dawał, a buzi daje naprawde rzadko :-)

Tygrynka teraz jestem spokojna, mam nawet dobry nastrój, ale wczoraj w nocy spać nie mogłam, płakałam i wgl..
ogarnęło mnie takie poczucie osamotnienia i czułam się taka niechciana.. i wgl.. ale ogólnie od dawna mam podejrzenie
depresji i wgl miewam zmienne nastroje, ale już nie biorę tabletek na uspokojenie, także jest poprawa..
no i z M. mieliśmy kilka poważniejszych rozmów i w koncu do tego mojego głupka dotarło kilka spraw, no więc mam nadzieję, że naprawdę będzie dobrze, chcę w to wierzyć.. :-)

Pepco? kurcze ostatnio tam byłam, bo zawsze fajne ciuchy dla małego tam znajdowałam, ale ostatnio nic szczególnego.
za to wyszłam z zestawem fajnych szklanek takich większych fajnych do dużych drinków za 10zł / 6szt. :-)

ja jak wrócę do Pozn, to będę musiała się rzucić na plazę, dawno nie byłam, a jakiś nowy ciuch by mi się przydał..

na-tuska heheh mój też sobie wącha nogi.. a wczoraj mu tak jechały, że chyba z pół godziny kulał się i wąchał a jak się z tego chichrał :-D jeszcze wczoraj jak spał popoludniu przebudził się, podłożył mi nogę pod nos, żebym mu śmierdziucha wąchała i całowała i poszedł dalej spać :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry