reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

myśmy się bardzo kochali, na początku było idealnie, po ślubie wszystko się zmieniło, nie od razu ale powoli :-( chyba coś się wypaliło, jesteśmy jak brat i siostra, :-(

reklama
Rikapa to zmień to! zadbaj o Waszą miłość, o siebie, o niego.. może on też to czuje i dlatego tak się zachowuje? może mu też brakuje tego co na początku? spróbuj to odnaleźć, rozbudzić na nowo... Ritce pewnie też będzie miło patrzeć na kochających się rodziców... może zróbcie sobie jakiś wieczór tylko dla siebie, powspominajcie, pooglądajcie wspólne zdjęcia sprzed ślubu.. żadnych rozmów o kasie czy małej, tylko o Was... może jest jeszcze szansa?

nie wiem nie mam pojęcia :-( dzięki za rady kochane bez Was bym zwariowała :-( muszę pomyśleć, zastanowić się nad tym wszystkim :-(

nie mam pojęcia co by się mu przydało :-( najpierw muszę przemyśleć co ja tak naprawdę chcę
Kochana Rikapo dobrze napisałaś że czas zastanowić się czego TY chcesz, pamiętaj ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko i nie ma sensu sztucznie trwać w związku dla dobra dziecka to się nie sprawdza :-) Choć jeśli gdzieś tam się jeszcze kochacie to może warto coś pokombinować ach trwać w związku to bardzo trudna sztuka ;-)
Tygrynko ty zdrajco jak mogłaś pepsi kupić ?! :-) nie no żartuję oczywiście ale gdyby ktoś u mnie w lodówce zostawił pepsi to mogła by tam stać nie ruszona lata hihi A z Lula siedzi babcia :-) gdyby nie ona to była by masakra a tak mogę skoczyć od pracy do sklepu :-) zatem wiwat babcia!!!
Nie pochwaliłam się dzisiaj Luli wyrżnęła się lewa dwójka :-) A poza tym nauczyła się klaskać do muzyki i tak się śmiesznie buja tzn. tańczy :-) Jest super :-)

Tygrynka ma racje.. ja z M. tez tak wlasnie doszlismy do wniosku, ze brakuje nam chwil takich jak kiedys, ze chcielisbysmy zeby bylo tak jak dawniej, jak swiata poza sobą nie widzieliśmy.. i do tego dążymy... powoli wyjdziemy z długów, inne problemy też jakoś naprawimy, ale jesteśmy razem.. czasem trzeba swoje "odchorować" żeby potem być jeszcze szczęśliwym i ja wierzę w to, że będę szczęśliwa.. chcę wierzyć.. i takiej wiary Tobie także życzę.. bo nie ma nic piękniejszego, niż szczęśliwe życie u boku kochanej osoby.. a Ritka mając szczęśliwych rodziców, będzie też szczęśliwa..

edit. ja Adasia ostatnio nauczyłam jak coś śmierdzi to jak ma robić i jak się pytam mu, gdzie są śmierdziuchy to tak super zatyka nos i strzela nieziemskie miny :-D

na-tuska my mamy taki tor z hot weels i jak to rozkladamy to zazwyczaj ja się tym bawię, a mały autko mi zabiera hehe także musimy jeszcze trochę czasu poczekać aż on sam się tym będzie bawił..

Ostatnia edycja:
zmieńmy temat nie chcę Was zadręczać swoimi problemami :-(

dlatego lubię oglądać "Zmierzch" chciałabym takiego wampira :-)

Rikapa trzymaj się kochana! Ciężko coś doradzić, bo każdy wie najlepiej co byłoby dla niego najlepsze! Musisz postapić tak jak uważasz i podjąć decyzję co będzie dla Ciebie i Ritki najlepsze! Trzymam za Ciebie kciuki! Ale pamiętaj nikt nie ma prawa krzywdzić Ciebie!
Kozaczino brawa dla Luli i zdrówka jednocześnie!!! Basia zębów nadal niet!
Ja czekam na męża, bo zebranie się przeciąga, Basia pospała przed osma poł h i teraz płacze w łożeczku bo spać nie chce, więc ją wzięłam na kanapę to się cieszy i grzecznie bawi...ech te dzieci! Wygrałam dziś aukcję przed chwilą SUPER OKAZJA! Zestaw dla dziewczynki + GRATIS! (1420520180) - Aukcje internetowe Allegro co myslicie?

edit.właśnie zet wszedł

ps. ja dziś też piłam pepsi:p Ale the best jest Coca Cola Vaniliowa...mmmm palce lizać...znaczy usta:-)

Ostatnia edycja:
zmieńmy temat nie chcę Was zadręczać swoimi problemami :-(

dlatego lubię oglądać "Zmierzch" chciałabym takiego wampira :-)
ehh.. no edward i ta miłość do belli... takiej miłości nigdzie nie ma...

mój adaś też śmiesznie gada.. :maś [masz] , cześć też mu wychodzi jakoś tak śmiesznie
ale tych śmierdziuch nic nie pobije..
właśnie co zasnął...

reklama
Do góry