reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

super Marcia! cóżeś zrobiła w tymże celu?

mąż na pępkowym kolegi Sebusia, który śpi obok...

a ja w necie.. upijam się opowieściami koleżanek o winie...

nie jem slodyczy i po 18...... :))

parówki znowu napisaly tyle ze ho ho

ja moze sie wybiore na targi, jeszcze zobaczymy. jest u nas kumpel i moj piFFkuje. ja wpadlam poczytac.
Marta o ktorej sie wybieracie? popoludniu? bo my jak juz to po a nie do poludnia:)

Brzoskwinka odpoczywaj ile wlezie, wspolczuje sytuacja z samochodem, ja bym w panike wpadla nienawidze takich akcji.

po tym antybiotyku na twarz tak mnie ryj piecze ze szok. tzn swędzi strasznie, oczywiscie skora sie łuszczy jak cholera. przerabane z tym azs. no ale co musze przetrwac terapie. mam nadzieje ze mi sie uda! i szybko moja twarz dojdzie do siebei.

Kochana chce tam byc o 11 albo chwile po bo dziadek zostaje z mlodym.....i nie chce zeby sie wykonczył :p

168649_176898375678727_159554404079791_352200_1188252_n.jpg

ahhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :-)

ale się wyspałam dzisiaj :-D o 9 dopiero pobudka, także ładnie się dzisiaj wyleniłam w łóżeczku..
a teraz szykowanko do kościoła na 10.30..

Marciaa ja 3 m.c. miałam akcję w Poznaniu, że jechałam autem ok.60km/h i nagle mi zgasł i na szczęście za skrzyżowaniem była wysepka z przystankiem mpk, więc udało mi się na luzie tam zajechać na chodnik, żeby nie kolizować z autobusami i czekałam na M., nie mogliśmy tak auta zostawić, więc trzeba było je zpechnąć jakieś 50m dalej na parking, ale musieliśmy przebrnąć auto między wiatą a słupem, auto na ulał się zmieściło, no ale się udało :-)
edit. powiem tylko, że coś w silniku się stało, że nagle zgasł..

a suknia prześliczna :-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
suknia śliczna!
kurczę, będziemy niedaleko Areny po południu.. ale na razie chyba nie ma dla nas sensu iść na targi, jak my kościelny za jakieś 3 lata weźmiemy, poza tym na Mazurach... ale przejść to z chęcią bym się przeszła :D
miłego dnia!

my mieliśmy cywilny rok temu w zamku w Kórniku, a kościelny weźmiemy jak uzbieramy większą kasę na wielką imprezę u mnie na Mazurach.. rodzina i znajomi już nie mogą się doczekać więc musimy szybko zbierać :D bo po cywilnym mieliśmy tylko małe przyjęcie na 45 osób.

myśmy mieli malutkie wesele na 37 osób w Henlexie , skończyło się o 2 bo ja byłam na maxa padnięta :-( ale może to i dobrze bo o 3 wyłączyli prąd i do 6 nie było :-D

dziewczyny mam do sprzedania 2 płyty dvd : Siedem dusz i słodki listopad każda po 10 zł oryginalne :-) może któraś się skusi :-)

a my mamy kościelny z cywilnym za jednym zamachem.. chociaż czasami żałuję, że nie mamy tylko cywilnego..
ale to już inna historia...

Ilonka az za wszystkie czasy to nie, ale na pewno dawno tak dobrze nie spałam :-)

ach... ile słońca dzisiaj na niebie :-D

reklama
my mieliśmy cywilny rok temu w zamku w Kórniku, a kościelny weźmiemy jak uzbieramy większą kasę na wielką imprezę u mnie na Mazurach.. rodzina i znajomi już nie mogą się doczekać więc musimy szybko zbierać :D bo po cywilnym mieliśmy tylko małe przyjęcie na 45 osób.

my wesele skromnie robiliśmy na 87osób, praktycznie najbliższa rodzina i dobrzy znajomi/przyjaciele.. a i tak cał ślub, wesele i etc wyniosło nas razem ponad 20tys..

Tygrynka to już widzę, co będzie jak Wy będziecie robić swoje hehe :-)

Do góry