reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja też nie idę bo niestety idę do pracy a w ogóle zauważyłam że to 29 czyli moje urodzinki :-)

z kotkiem już wsio oki , wariuje od rana :-) kamień z serca :-)

ja od 3 niestety nie spałam dopadła mnie migrena z aurą dopiero teraz mi ból głowy minął choć jeszcze coś tam mi ćmi:-( nienawidzę takich zmian pogody :-(

Dla Ritki dziś jest wielki dzień występy przed babciami i dziadkami :-)

reklama
hejos:)
ja bym się musiała za porządki zabrać i po coś do jedzenia iść:p Ale najpierw muszę się rozbudzić:p Może sobie za chwilkę kawkę strzelę:)
Mała na macie, więc mam teraz dobre pół h spokoju:p
Rikapa trzymam kciuki za Ritkę:)
Oki miłego dzionka idę parzyć kawkę, więc pewnie będę zaglądać:)

aaaa myślałam że o innym bujaku piszemy :-) ale to nic :-)

Ritka już w domku, po występach :-) ślicznie wyszło babcie i dziadkowie płakali a ja razem z nimi :-)

ja zawsze wyje :-) nawet wystarczy jedna piosenka i już a wszyscy się na mnie patrzą jak na kretynkę :-)

mam wielką ochotę na frytki własnej roboty :-) a miałam się odchudzać :-D

Hej!
Ale dzisiaj dzień paskudny. Musze se walnąć drugą kawe bo usne. Nawet Anielka śpiocha twardo dziś. Ale z prababcią pogadała. Oj musiałam sie język gryść jak mówiła że tęskni za nią i wyobraża sobie jaka ona jest ale to tak daleko i nie jest w stanie przyjeżdżać ani nie chce żeby dziecko było narażone na podróż. Ale Wrocław od Poznania znowu nie tak daleko więc zrobimy jej malutką weekendową inwazje. Oczywiście znienacka. Ale ja już czuje zapach tych wszystkich pyszności babcinych.

to jak Brzoskwinka się nie zdecyduje to daj znać to ja pomyślę :D

dziewczyny robiła któraś z Was kalendarze ze zdjeciem? żeby był ładny i odbiór w Poznaniu? obudziłam się własnie na Dzien Babci i Dziadka :D

witam. wróciłam od dentysty i pierwszy raz w życiu miałam znieczulenie - pół gęby sztywne. Matko mam 10 zębów do leczenia:szok: kolejna wizyta za 2 tygodnie

reklama
Do góry